Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 5 april 2014

Maneesi korkattu!


Tänään vierähti taas keyeet 7 tuntia tallilla.. miten niin no-life? :P ensin leviteltiin kummirouhehiekkapohjaa  maneesissa kun sitä ajettiin traktorilla sinne, jonka jälkeen rakennettiin isolle ulkokentälle koulurata ja lopuksi kävin vielä ratsastamassa pojat.Hiltonilla piti olla vapaapäivä mutta se oli niin hemmetin huomionkipeä niin ajattelin että se on paras ottaa ulos pienelle lenkille että se on tyytyväinen, se ei olis tänään kestänyt sitä että vaan Zebbe pääsee töihin ;) joten käveltiin ulkona kouluradan ympäri ja sitten mentiin rentoa kevyttä ravia joku 10min, pääsi vähän liikkumaan ja oli kyllä tämän jälkeen sitten taas oikeen tyytyväinen. Hassu heppa toi Hilton mutta hyvä kun tietää miten se toimii!

Kun oli Zebben vuoro rupes satamaan vettä joten onneksi oli se mahdollisuus että maneesiin pääsi ratsastamaan!! Sinne on nyt viety jonkin verran kumirouhehiekkapohjaa mutta ei saatu sitä levitettyä päivällä valmiiksi mutta toisessa päädyssä oli sellainen pääty ympyrän kokoinen osa mikä oli suht tasainen, ainakin nyt niin tasainen että siellä vähän uskalsi ratsastaa. Zebbelle vaan hyvä juttu että se vähän joutui katsomaan mihin laitto jalansa!

Uudessa maneesissa !


 Ratsastin tosi paljon käyntiä silti ja se pysyi tosi hyvin puhtaana, yritin tehdä paljon siirtymisiä ja saada se käynti hyväksi heti siirtymisen jälkeen, sujui hyvin. Mutta toisaalta pidin sen paljon matalemmassa muodossa ja kokoamisaste oli aika olematon jos vertaa mitä sen pitää olla esim Intterissä. Mutta näin se pysyi rentona ja vähän tässä mietin että teen huomenna testin ja kokeilen ratsastaa sen oikeesti todella "löysänä" radan läpi jotta vaan saisi sen rentoutumaan ja pois sen kuumuuden ja jännittyneisyyden. Nyt olis hyvä paikka tehdä tuo koska ei sitten oikeissa kisoissa tietenkään viitsi ;) katsotaan huomenna jos maltan tehdä niin,ainakin yritän! :P2 kommentarer

  1. Meilläkin on maneesissa kumirouhepohja. On tosi hyvä sileällä ja esteillä! :)

    SvaraRadera
  2. Ootteko jo käynyt siellä ratsastuskoululla?

    SvaraRadera