Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 23 april 2014

Kuvapommi a´la Tina & estetykki Hilton

Hilton on oikeesti päässyt vaihtamaan lajia tässä pari päivää, sunnuntaina Tina hyppäs sillä ja se menikin niin hyvin että päätettiin että se voi mennä seurakisoissa tiistaina myös 60-70cm:n luokan :)

Kuvat ensin sunnuntailta:

Ja kuvat kisoista tiistaina:Muistakaa hyvät ihmiset että hevoset kaipaavat vaihtelua treeniin, ja mitä korkeammalla tasolla ja mitä vakavemmin treenaat ja kisaat, sen tärkeämpää se on että hevonen pääsee välillä tekemään jotain muuta joka virkistää sen mieltä, on hevosella hauskaa, ja jossa ei haittaa jos hevonen tekee virheitä. Hilton ja Zebbe saavat aina ihan äärettömän paljon kehuja kun niillä hypätään jotta niille tulee hyvä mieli ja tunne että ne ovat ihan superhyviä siinä :) silloin ne ovat onnellisia ja jaksavat myös tehdä koulutreenit ihan eri mielelellä kun ei aina olla niin vakavia ;) Zebbe sai koko pääsiäisen vaan maastoilla ja sekin teki sille hyvää. Nyt pitää taas keskittyä koulukiemuroihin kun seuraavat kisat ovat jo puolentoista viikon päästä :)

12 kommentarer

 1. Moi! Miulla ois kiinnostusta piirtää siun hepoti. Jompikumpi, jos löydät hyvän ja mieleisen kuvan niin voisin rustata jos haluaisit? Miun töitä löytyy tuolta http://varjossakasvanu.blogspot.fi/p/blog-page_3.html :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ilmaiseksi tietty! Omasta takaa ideakin tuli :P

   Radera
  2. Joo haluan ehdottomasti :) onko sulla s-posti mihin voin lähettää kuva ehdotuksia? :)

   Radera
  3. on tottakai! :) Kuurasusi@hotmail.fi

   Radera
 2. Ihana ja oikea ajatustapa sulla kyllä heppojen kanssa:)

  SvaraRadera
 3. Ihana katella kun Hilton nauttii ihan silminnähden hyppäämisestä! :)

  SvaraRadera
 4. Olen niin samaa mieltä! Kisaan itsekin koulua (eka va B takana) mutta hyppään silti sekä itseni että hevoseni mielen virkistämiseksi. Olin tänään oman tallin esteharkkareissa hyppäämässä 80cm ja hepasta kyllä huomasi miten se nautti! :)

  SvaraRadera
 5. Hilton on kyllä niin iloisen näköinen noissa hyppykuvissa että on tosi mahtavaa että sillä on tuollainen mahdollisuus! Toisaalta olen kiinnittänyt sun blogissa huomiota siihen että sen työskentelyilme on muutenkin aika tyytyväinen ja iloinen :).
  Varmasti tuosta hyppäämisestä voi olla ihan hyötyä koulutreeniäkin ajatellen? Täytyy kyetä kokoamaan luunsa yli esteestä ja askelta pidentää ja lyhentää tarpeen mukaan. Varmaan puomitkin on hyviä mutta kaikilla hevosilla ne ei tunnu niin hyvin toimivan kun mennään yli ja läpi...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo Hilton kyllä tykkää tehdä töitä kun saa silloin niin paljon kehuja ;) se on aina tyytyväisin töitten jälkeen :) ja kyllähän tuo hyppääminen auttaa tosi hyvin muita treenejäkin :)

   Radera
 6. Oi, olen niin samaa mieltä sun kanssasi tuosta vaihtelevan treenin tärkeydestä :) Samaa ajatusta noudattaen treenaan omaakin kouluhevosta. Ihmetyttää miksi kaikki eivät näin toimi, koska hevoset todella nauttivat vaihtelevasta liikunnasta. Olet selvästi oikeilla jäljillä, joten jatka samaan malliin! Menestyksekästä kisakautta teillekin!

  SvaraRadera
 7. Sulla on mainiot hevoset!

  SvaraRadera
 8. Ihana katsoa kun sun hepat saa oikeasti tehdä muutakin kuin vääntää koulua! Vaikka niillä kuinka olis niitä kevyempiäkin päiviä niin vaihtelu virkistää. Ja se näkyy varmasti kauden tuloksissa.
  Näistä vois sanoa että happy athletes!

  SvaraRadera