Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 24 april 2014

Perusjuttuja

"Throwback thursday"n kunniaksi 3 vuotta vanha kuva, tunnistaako kukaan edes hevosen? :D

Hiltonilla en ollut ratsastanut sitten lauantain joten sen kanssa halusin vaan jumpata sen oikeen pyöreäksi ja rennoksi ja kuuliaiseksi. Ravissa se on super, yritin ratsastaa oikeen pientä lyhyttä ravia matalassa muodossa ja siinä myös jyrkkiä väistöjä jotka sujuivat tosi hyvin. Laukassa on hankalempaa koska sen vinous tuntuu niin selvästi laukassa :/ varsinkin kun en ole pariin päivään ratsastanut tämä aina korostuu. Mutta jumppasin sitä siinä paljon suoralla uralla ja kyllä se siinäkin oli ihan hyvä sitten lopuksi.Zebben kanssa harjoiteltiin ERITTÄIN hidasta ja pientä ravia, niin pientä että se oikeesti melkeen otti käyntiin koko ajan. Tässä halusin kuitenkin että se kantoi etuosansa paino takajaloilla. Ei ole ihan helppoa mutta pätkittäin se työskenteli todella hienosti. En mennyt muuta kuin vaan suoraan eteen jotta sain ne takajalat oikeesti sinne alle ja sitä hemmetin kantovoimaa :P Zebbe niin mielellään vaan haluaa lähteä juoksemaan ja "kaatuu" silloin lavoille, parhaiten tämän huomaa kun ratsastaa nivelillä. Erittäin tärkeää työskentelyä vaikka onkin vähän tylsää. Mutta oli kiva huomata että Zebbe kuitenkin rupesi kantamaan paremmin ja paremmin koko ajan. aina ei voi mennä täysillä isoja askelia eteenpäin ;)

Ja pikku-Zebbe 6-vee :)


5 kommentarer

 1. hei, kiltti tee videopostaus siitä kun letität heppasi kisoihin :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haluaisin myös tietää miten ompelet ne? :) millö langalla että pysyy? Ja miten teet solmun lankaan kun aloitat että ei mene letin läpi? :D

   Radera
 2. Löysin kuvia teistä :)
  tossa linkki yhteen kuvaan zebbestä siellä ypäjän kisoista :))

  http://photoma.galleria.fi/kuvat/2014+Hevoset/12.4+Kansallinen+kouluratsastus,+Ypäjä/Luokka+10,+Intermediate+I/Zerleone+IMG_4644.jpg

  SvaraRadera
 3. Vautsi ku sun hevoset on muuttunu superhienoiksi! En kyllä tunnistaisi kumpaakaan. Olet tehnyt todella hienon työn hevostesi kanssa! :)

  SvaraRadera
 4. Hilton on muuttunut hienommaksi, Zebbe puolestaan on menettänyt liikkuvuutta, pyöreyttä ja elastisuutta. Ehkä se vielä on rentouden kautta löydettävissä, hieno kallis hevonenhan se on.

  SvaraRadera