Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 27 april 2014

Ei ihan niin helppoa...


Kangetkin oli päällä ekaa kertaa sitten Ypäjän kisojen.


Zebben kanssa piti tosiaan se koreografia ratsastaa ja oikeastaan se sujui oikeen hyvin ravi- ja käyntiohjelmassa, ravi tuntui oikeen tosi kivalta jopa :) mutta sitten laukassa niin ei niinkun toiminut ollenkaan. Se vaan veti itsensä suoraksi ja vahvaksi kaulasta ja niskastaan ja menetti selän täysin. Meinasin pari kertaa jo turhautua mutta onneks mun maailman paras poikaystävä oli siellä kuvaamassa ja sain sitten vähän rauhoitettua omat ajatukseni, ajattelin laukka-ohjelman uudestaan ja kappas vaan, se toimi sitten PALJON paremmin :) eli näillä mennään. aikakin oli hyvä ( pitää olla 4.30-5.00 min) mutta ajattelin huomenna sitten kuvata sen vielä meidän DJ:tä varten joka sitten miksailee mulle kunnon musiikin ;) Zebbe ehti jo väsyä siinä joten ei olis mitään huippusuoritusta saanut aikaan ja haluan hyvän version videolle minkä mukaan tehdään musiikit.

Zebbe koettelee mun hermoja ihan liian usein mutta sitten se on silti maailman ihanin ja söpöin enkä vaihtais sitä mihinkään < 3

loppukäynnit metsässä ovat sitä parasta :)Hiltonin kanssa treenattiin laukkaa, meni tosi hyvin, ihana ihana Hilton! nyt se oikea laukkasulkukin sujui PALJON paremmin kuin tässä pari päivää sitten. Tein tosi paljon sulkuja kun ne myös notkistaa hevosta samalla kun kokoaa, hyvää jumppaa ja treeniä siis. Sitäpaitsi ne ovat kertaa 2 monessa ohjelmassa joten ne kannattaa tehdä hyvin! Tein sitten vielä ravissa parit lisäykset, sujui myös hyvin, se työntää nyt vähän paremmin takaa vaikka vielä keskiravit ovat erittäin keskeneräiset. En kuitenkaan halua treenata niitä liikaa ja prässätä niitä "väkisin" koska ne tulee kyllä sieltä pikkuhiljaa kunhan hevonen saa enemmän voimaa taakse.

Huomenna mennään Hiltonilla laukkaspurtteja isolla kentällä ja Zebben kanssa saadaan toivon mukaan hyvä versio küristä videolla jotta päästään tekemään musiikkia! :)


2 kommentarer

  1. hei, onko sulla antaa neuvoja minkälaiset kanget ostaa suokille jolla ei ollut kankia aikaisemmin ja kuinka niiden kanssa edetä, eli kuinka totuttaa se niihin, kiitos!?

    SvaraRadera
  2. Höh, kiinnostuksenha siinä kadottais jos joka ratsastus kerta menisi täydellisesti? ;) Ja onnistumiset tuntuvat niiiiin hirveen hyviltä epäonnistumisien jälkeen.

    SvaraRadera