Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 4 april 2014

Kevättä rinnassa

(C) Sofia Hongell


Treenit ovat sujuneet suunnitelman mukaisesti, maanantaina juoksutin hepat, Hilton oli rauhallinen pari pientä pukkia tuli mutta ei pahempia, Zebbe jota en uskalla juoksuttaa ilman sivuohjia tai pessoaa kun se on niin hullu, oli sitten aivan sairaan hullu :D pomppi joka suuntaan ja siinä kesti sitten hetken että sain sen rentoutumaan mutta sitten kun se rentoutui se liikkui aivan mielettömän hienosti, pessoa venyttää sen ylälinjaa tois hyvin ja sen kyllä huomas! Ravi oli tosi letkeä ja hyvä.

 Tiistaina ratsastin molemmat eteen-alas nivelillä, Hiltonin kanssa tein tosi paljon isoa laukkaa ja ihan kevyeessä istunnassa ympäri kenttää, teki sille tosi hyvää kun pääsi oikeen venyttämään koko kroppaa. Vaikka kauan en mennyt se väsyi aika lailla, mutta oli tyytyväinen :) Nyt kun meillä on su:na harjoituskisat niin meidän laukkapäivä sitten vähän siirtyi tälle päivälle. Zebbe oli taas aika kuuma mutta on kiva huomata että saan sen nopeasti rentoutumaan, tekemällä MILJOONAA siirtymistä.

Keskiviikkona Cia kävi Zebben kanssa maastokävelyllä ja Hiltonilla oli täysin vapaa päivä. Eilen sitten jumppasin hevoset kangilla, Hilton oli aivan mielettömän hyvän tuntuinen heti alusta, todella energinen mutta rento ja letkeä!! Laukkapäivä teki sille ilmeisesti hyvää ;) en ratsastanut kauan kun pe-su on tiedossa Markon valmennusta ja harjoituskisoja. Zebbe oli TAAS todella kuuma, nousi pari kertaa oikeen pystyynkin :P oli aika paljon tekemistä että sain sen rennoksi mutta eilenkin onnistuin siinä kun sinnikkäästi tein niitä siirtymisiä. Ne ovat kyllä joku maaginen juttu Zebbelle, kaikki tulee niitten myötä helpommaksi ;) kun tekee silleen pari askelta ravia,pari askelta käyntiä, jne ja sama juttu laukassa niin se rupeaa odottamaan siirtymistä ja siinä se sitten rentoutuu ja "unohtaa" sen että sen pitäis juosta täysillä lavoillaan eteen vaan :P

Sofia Hongell onnistui nappaamaan meistä eilen pari ihanaa kuvaakin, kiitos siitä :)


Tänään tosiaan Markon valmennus tiedossa, näillä näkymin joudun menemään sinne yksin enkä saa kaveria mukaan :/ tosi harmi sillä olis ollut kiva saada nuo ohjelmat videolle kun niitä kerran mennään :(

6 kommentarer

 1. ihania kuvia, varsinkin toi häntäkuva on kunnon taidemeininkiä! harmi ettet saa kaveria valkkuihin, mutta tsemppiä muuten sinne :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo oli kyllä upeat kuvat ja tuo häntäkuva oli mun lemppari :)

   Radera
 2. Mitä tarkoitat eteen alas nivelillä? En oikeen oo vielä perehtyny asiaa.. :D mutta tosi hyvin ootte mennyt! Kiva on ollut seurailla teidän hommia :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. nivelillä=normi suitset, eteen alas = hevonen ratsastaan matalassa muodossa missä tarkoitus on saada hevosta venyttämään eteen ja alas jotta ylälinja nousee ja venyy, todella hyvää jumppaa jota tehdään aina alku- ja loppuverkassa ja muutenkin minä ainakin ratsastan paljon tässä muodossa :) kisamuoto on sitten ihan eri, eli se korkea muoto mikä näytetään kisoissa.

   Radera
 3. Tosi kauniita ja hienoja kuvia! Tiedätkö millä kameralla tämä Sofia otti kuvia? Hienosti meette ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mulla on canon EOS 70D käytössä tällä hetkellä :)

   Radera