Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 7 april 2014

Viikon suunnitelma!


Viikonloppuna on kisat ja viikolla vielä valmennuksetkin joten rankka viikko tulossa, tässä olis poikien treenisuunnitelmat:

(C) Hanna-Mari Ågren
Maanantai /Måndag: Vapaa / Ledig

Tiistai / Tisdag: Zebben kanssa eteen-alas jumppaa ja ravin ohjelmapätkiä matalassa muodossa, Hiltonin kanssa vaan eteen-alas jumppaa ja peruutusharjoituksia / Framåt-neråt jumppa med Zebbe och travprogramdelar i en låg och rund form, Hilton gymnastiseras i en låg och rund form och ryggningarna ska tränas

Keskiviikko / Onsdag: Nipsun valmennus / Nipsus träning

Torstai / Torsdag: Nipsun valmennus / Nipsus träning

Perjantai / Fredag: Hiltonin kanssa pitkä kävely ja ehkä 10min eteen-alas ravia, Zebben kanssa ratsastan Intterin läpi kokonaisuudessaan, mutta lyhyt ratsastus muuten (eli niinkuin kisoissa verkka 20min + rata) tämä kuitenkin riippuen miten se menee ke-to, jos on tosi hyvä en rasasta ohjelmaa vaan jumppaan sen vaan mahdollisimman pehmeäksi. / Skritta Hilton länge och kanske trava honom i låg och rund form ca 10min, med Zebbe rider vi igenom Intter ettan, men kort träning annars ( ska göra som på tävling, ca 20min uppvärmning + programmet), detta beroende på hur han känns ons-tors, är han bra så gymnastiserar jag bara honom lätt för att få honom så mjuk och loss som möjligt.

(C) Hanna-Mari Ågren

Perjantaina pakkaan myös ja pesen hepat ja kaikki kamat ja laitan trailerin valmiiksi jotta la:na saa lähteä suoraan aamusta Ypäjälle.

Lauantai/ Lördag: Zebben kanssa kisat Inter 1, Hiltonin ratsastan hyvin läpi Ypäjällä mutta väsyttämättä sitä, paljon siirtymisiä ja ehkä jotain ohjelmapätkiä jos jokin tuntuu vielä vaikealta. / Tävling med Zebbe Inter 1 och Hilton rider jag igenom så bra det går men utan att trötta ut honom, kort men effektivt med mycket övergångar och lite programdelar, det som känns svårt ännu.

Sunnuntai / Söndag: Hiltonin kanssa kisat Vaativa B:0, ja Zebbelle joko pitkä kävely tai kevyt eteen-alas jumppa Ypäjällä. / Tävling med Hilton Msv B:0, och lång promenad med Zebbe eller lätt ridning låg och rund på Ypäjä.

(C) Hanna-Mari Ågren

9 kommentarer

 1. Tosi kiva postaus, ja tykkäsin tosi paljon tosta mustavalkoisesta kuvasta! Siinä on jotakin, kivaa tunnelmaa :D En vielä muuten tiedä, koskakohan se kirje lähtee postiin, mutta ilmotan sulle sitte ku se lähtee :) Ja edellisen postauksen kuvissa, hilton ja zebbe näytti tosi tosi lihaksikkailta!

  SvaraRadera
 2. Oletko osallistunut Fian valmennuksiin?

  SvaraRadera
 3. Kiva, tein sulle kaks bannerii, mut kumpikaan ei oo hiukkaakaan keväinen :D

  SvaraRadera
 4. Kaunista katseltavaa tuo ratsastuksesi. Hevosesi näyttävät niin nauttivan liikutuksesta, sen huomaa niiden katseesta. Kuinka upeaa on että ihmisillä on mahdollisuus kokea tällaista yhteistyötä hevosten kanssa? Olet kyllä todella taitava nuori nainen, niin myös ovat hevosesi.

  Tsemppiä jatkoon, olen varma että joskus vielä pääset todella korkealle tasolle hevostesi kanssa! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. voi kiitos tosi tosi paljon olipa ihanaa lukea sun kommenttisi :)

   Radera
 5. Hei, ehkä vähän tyhmä kysymys mutta pitääkö kaikissa koulukilpailuissa olla valkoiset housut vai käykö muutkin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. pitää olla valkoiset housut se kuuluu kisa-asuun, mutta esim harjoitus- ja seurakisoissa ei aina vaadita, mutta aluetasolta ylöspäin pitää olla just se kisa-asu mikä on säännöissä sallittu :)

   Radera
 6. Mä tykään siit ku kirjotat suomeks ja ruotsiks, koska sitte itteki oppii uuta. Ja kiva et sun hevoset noin ihania ja pääset oikeesti tekee niiten kanssa tommosta. :)

  SvaraRadera