Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 4 november 2014

Anteeksi hiljaisuuteni...

Mä olen nyt vihdoin ottanut itseäni niskasta kiinni ja tehnyt opiskeluni loppuspurttia. Kaikki muu paitsi lopputyö on nyt valmis sekä notaarin että maisterin opinnoissa, eikä mun tarvitse enää ikinä kirjoittaa yhtä ainuttakaan tenttiä, jee!Aloitan kuitenkin pian taas uudet "opiskelut" kun meillä alkaa SRL:n valmentajakoulutus Vierumäellä 14-16.11. Sitä odotan kyllä todella innolla!

Hevoset ovat nyt kyllä viime viikon vähän kärsineet siitä kun mä olen joutunut panostamaan kouluhommiin aamusta iltaan, mutta nyt on taas enemmän aikaa käydä tallilla. Hevosetkin saivat pienen ansaitun loman kisakauden loputtua. Tämä viikko taitaa mennä perusjumppien merkeissä, Zebbeä pitää notkistaa, ja Hiltonia saada vahvemmaksi ja aktiivisemmaksi takaa. Ensi viikolla sitten nostetaan vähän vaikeusastetta taas.

1 kommentar

  1. Grattis till att du har studierna på slutrakan! Det är jätteduktigt att du studerar så krävande ämne :) Och satsar mycket på hästarna. Själv hoppas jag på att igen komma igång med hästar efter flere års paus. Min dröm är att äntligen nu som "på riktigt vuxen" skaffa egen häst. Tack för en ytterst inspirerande blogg!

    SvaraRadera