Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 25 november 2014

Tiistai ja treenipäivä

Aloitin treeniputken treenaamalla oma kroppa salilla, jonka jälkeen oli vuorossa 3 hevosta ratsastettavana :P Onneks ollaan menossa vanhempien kanssa nyt illalla syömään ja juhlimaan minua kun valmistun oikeustieteen maisteriksi, niin saan syödä kunnolla ;)

Lempikuva Zebbestä < 3 Hilton on kyllä tajunnut superhyvin nyt ravissa miten reagoida kokoavaan pohkeeseen ja pidätteeseen, saan sen todella hyvin kootuksi nyt ravissa ja oikeen tunnen selkään miten takajalat tulee alle ja koko hevonen pyöristyy. Laukassakin sain tehtyä vasemmalle aika hyviä jopa kääntäviä askeleita piruettilaukassa! Edistystä tapahtuu!

Zebben kanssa jumppasin kiemuraurilla ja laukassa työstin vielä piruettilaukassa missä ratsastin periaatteessa kahdeksikkoa, toisella voltilla Zebbe jäi vastalaukkaan ja toisella myötälaukkaan, koko ajan piruettilaukassa takaosan päällä. tämä teki sille tosi hyvää, pysyi rentona ja taipui pehmeästi molempiin suuntiin :)


11 kommentarer

 1. Upea kuva! Paljon onnea valmistumisestasi! Ja pakko sanoa vielä, että ihailen aina noita sun saappaita... :)

  SvaraRadera
 2. Onnittelut valmistumisesta.
  Haluaisitko valaista mitä katsot näissä lempikuvissasi, ihmettelin jo aiemmassa postauksessa olit nimennyt kuvan jossa hevosen takajalat näyttää olevan jäljessä, ja sama tässä lempikuvassa takajalat voisivat tulla paremmin alle? Mikä tekee lempikuvan sinulle?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja lempikuvasta, se riippuu paljon mutta tästä nyt tykkään paljon koska hevonen on tyytyväinen, etuosa kevyt,kantaa hyvin on pyöreä ja lihaksikkaan näköinen :) ja se missä se takajalka on se riippuu tosi paljon missä hetkessä sen kuvan ottaa, ne jalat kuitenkin liikkuu koko ajan :P

   Radera
 3. Onnea valmistumisesta :) Tosi hieno juttu :)

  SvaraRadera
 4. Onnea valmistumisesta!:-)

  SvaraRadera
 5. Onnittelut opiskeluiden päättämisestä, iso urakka takana! Työelämä on jotenkin kuitenkin tuohon verrattuna "helpompaa" monella tapaa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos kaikille :) joo vihdoin pääsee tekemään sitä oikeaa hommaa, eli auttamaan ihmisiä :)

   Radera
 6. Paljon onnea! :)

  SvaraRadera
 7. Onnea onnea! :-)
  Tuli mieleeni että milloin taas hyppäät(te) sun hepoilla? :-D

  SvaraRadera