Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 23 november 2014

Ratsutuspaikka vapaana!

Tarvitsetko apua hevosesi koulutuksen kanssa? Parantaa hevosen perusratsastusta ja laatua? Tai kouluttaa hevosta eteenpäin? kokemusta on nuorista hevosista kokeneisiin vaikean tason hevosiin.
Tammikuun alusta minulla olisi ratsutuspaikka vapaana Vaasassa, samalla maneesitallilla missä hevosenikin asustavat. Tallivuokra on 500eur/kk (täysihoito) ja siihen päälle vielä ratsutukset. Laittakaa s-postia minulle, kertokaa hieman hevosesta ja miten pitkäksi ajaksi haluaisitte hevosen tuoda ratsutukseen. Puhelinnumero mukaan myös jotta voin ottaa yhteyttä.
Osoite on: soffi1986@hotmail.com

Pidän edelleen myös valmennuksia ja ratsutan pyynnön mukaan, Vaasan seudulla, mutta voin lähteä pidemmällekin jos on tarpeeksi valmennettavia ja matka ei ihan mahdoton :) tästäkin voi laittaa s-postia minulle jos haluatte että tulen valmentamaan teidän kotitallille.


Wyclef Jones, jonka kanssa voitin mm. aluemestaruudet 2010 (om. Tiina Brandt)

12 kommentarer

 1. Koulutatko ex ravureita ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samaa mietin :)^^

   Radera
  2. Eihän niitä luuskia voi edes kouluttaa..

   Radera
  3. Kanske man inte behöver tracka ner på någon viss hästras på det där viset. Av varmblodiga travhästar kan man få riktigt trevliga ridhästar. Inte på någon jättehög nivå förstås, men det är de heller inte avlade för.

   Radera
  4. itse en ole ikinä ratsastanut ex-ravurilla, ainakiin siis lämppärillä, suokilla kylläkin. en näe niissä mitään vikaa, eihän ne mitään koulukilpahevosia ehkä kaikki ole rakenteen puolesta mutta varmasti voi harrastaa oikeen hyvin :)

   Radera
 2. Pidätkö vielä valmennuksia? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi että, mun piti sua kysyä jo kesällä/syksyllä pitämään valmennusta kotitallille, mutta jotenki se aika vaan meni ja nyt on kenttä jäässä ja ihan kuopilla :| Jos ei tän vuoden puolella enää sula nii keväällä sitte ;-)

   Radera
 3. Olisi mukavaa jos voisit kertoa vähän muista hevosista joita olet ratsastanut. Ilmeisesti olet tälläkin kaudella kisannut jollain ylimääräisellä hevosella? :)
  Paljonko sulla maksaa esim kuukauden ratsutus?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Juu, olen jonkin verran ratsuttanut muita, mutta en viitsi niistä sen enempää täällä kertoa kun mielestäni se ei ole oikeen jos ei ole ensin omistajalta kysynyt lupaa :) kipasta toki näkee tuloksia :)

   Radera
 4. Ratsastatko 148cm kokoisella hevosmaisella ponilla? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. oon varmaan vähän pitkä mutta uskon että se menis :)

   Radera