Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 28 november 2014

Happy weekend!

Ja kyllä, Hilton se siinä ekassa kuvassa :D vois sanoa että "pikkasen" on hevonen kehittynyt 3 vuoden sisällä :P Zebben kanssa ollaan toki se isoin kehitys tehty mutta se onkin ollut niin pitkällä aikavälillä joten ei ihme että ollaan ehdittty sen kanssa hieman pidemmälle. On kyllä kiva muistella vanhoja aikoja ja kuinka pitkälle me ollaankaan päästy molempien poikien kanssa. Ja vielä on niin paljon oppittavaa kuitenkin, onneksi :)
16 kommentarer

 1. Olis ollut kiva nähdä useampikin kuva Hiltonista. Se on kyllä niin upea! Hyppäätkö Hiltonilla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voin laittaa vaikka ensi viikolla, mulla ei ole ihan yhtä paljon kuvia Hiltonista kuitenkaan kuin Zebbestä nuorempana :)

   Radera
  2. ja minä en hyppää mutta mun kaveri joka on esteratsastaja hyppää kyllä välillä :)

   Radera
  3. Wow mikä muutos! Huikea. Voiskohan mun omista suomipolleista taikoa yhtä hienoja oikeella treenillä?:)

   Radera
 2. Näkee kyllä toisesta kuvasta kuinka paljon paremmin Hilton käyttää selkäänsä! :)

  SvaraRadera
 3. Todella upean näköinen nykyään :) Milloin muuten menette sinne ratsastuskouluun?

  SvaraRadera
 4. Härregyyyd! Ei uskoisi samaksi hevoseksi ;)

  SvaraRadera
 5. Oho herranjestas mikä kehitys!

  SvaraRadera
 6. Ei kyllä uskois samaksi hevoseksi! Valtava muutos! :)

  SvaraRadera
 7. Älytön muutos! Ekassa kuvassa näyttää luikulta nuorelta hevoselta ja toisessa kunnon lihaskimpulta :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo Hilton on kyllä muuttanut ulkonäköään radikaalisesti :P se ei kuitenkaan (onneksi) aina nuorena näyttänyt noin laihalta, tuo taisi olla silloin kun just tultiin saksasta kotiin, jos nyt oikeen muistan, koska se laihtui siellä tosi paljon. mutta tuosta kuvasta näkee kyllä hyvin kuinka lihasköyhä se silti oli :D

   Radera
 8. Ratsastajassa on havaittavissa samanlaista muutosta ;) Tullut lihaa luiden ympärille.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha joo kyllä huomaa että treenaan enemmän salilla nyt kun ennen olin vaan ja ainoastaan juoksemassa :P

   Radera
 9. Mulla on sama lihastenkasvatusprojekti oman heppasen kanssa käynnissä parhaillaan, joten mua kiinnostais ihan tosi kovasti kuulla millä keinoin sä oot lähteny rakentaan sun hevosten lihaskuntoa ja miten sä edelleen ylläpidät ja kehität lihaksistoa. :)
  Tuleehan postauksissasi ilmi erilaisia tehtäviä paljonkin, mutta kiinnostais kaivautua vähän syvemmälle ja mennä ajassa taaksepäin kun sun hevoset oli raakileita.

  SvaraRadera
 10. Hieno muutos! Minä ajattelin muuten kysyä samaa kuin toinen kommentoija – teit itse kerran haasteen, johon sait paljon vastauksia. Valitsit sieltä itse toteutettavaksi sen haasteen, että käyt ratsastuskoulutunnilla. Mutta mitään ei ole tapahtunut, haasteesta on jo todella paljon aikaa. Ikävää tehdä tuollaisia haasteita, jos ne jättää sitten tekemättä tai viitsii toteuttaa vasta joskus kahden vuoden päästä.

  SvaraRadera
 11. Kiitos ihanasta blogistas ja hieno muutos on kyllä tapahtunut, mieletön ryhti Hiltonilla :) Mie käyn täällä aina ammentamassa motivaatiota kirjoituksistasi, kirjoitat aina niin positiivisesti! Kun 3v suomiputen kanssa ollaan tällä hetkellä siinä että opetellaan mitä pohje ja tuntuma on, on ihana aina tulla tänne ihailemaan siun jo niin upeita hevosia :)

  SvaraRadera