Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 24 november 2014

Huippu-maanantai!

Viikko alkoi parhaalla mahdollisella tavalla, sain tietää että minun maisterin lopputyö on hyväksytty! Eli toisin sanoen mulla on koulu nyt pulkassa :) aivan mahtava tunne! Tätä on kyllä odotettu :P

Vietin sitten melkeen koko loppupäivän tallilla. Zebben klippasin ja ratsastin molemmat hevoset jonka jälkeen Hilton hoidettiin akupunktiolla taas. Zebbe oli niin hienossa kunnossa, ei pienintäkään lihasjännitystä missään, joten päätettiin se jättää tällä kertaa hoitamatta :) Se onkin ollut aivan mahtava nyt ratsastaa ja kun työ on nyt ollut eniten vaan pehmeää jumppaa niin ei lihaksetkaan rasitu samalla tavalla kun esim kisakaudella kun on pakko tehdä vähän enemmän töitä ja kisamatkat siihen päälle.Hiltonille laitettiin siihen oikeaan takaseen akupunktiota, yritetään vähän aktivoida sitä takajalkaa näin ja katsotaan jos se nyt lähtis sitten toimimaan paremmin. Kesällä tehtiin sama juttu vasemman takajalan kanssa kun se oli silloin heikompi ja saatiin se hyvin vastaamaan siihen.

Hevoset jumppasin vaan kevyeesti nivelillä matalassa muodossa, Zebbe sai kans riehua pari kierrosta molempiin suuntiin, kuskas mua taas ihan kympillä täyttä laukkaa, mutta pääasia että sillä oli hauskaa :D


12 kommentarer

 1. Zebbe näyttää olevan kyl nii hyvässä mallissa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on kyllä todella hyvässä kunnossa nyt :)

   Radera
 2. Grattis till examen! Sku du nåttag vela berätta lite om hur dina föräldrar har anpassat sej till ditt ridande? Sku vara roligt att höra lite ur deras synvinkel också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) båda föräldrarna stöttar mig helhjärtat och har hjälpt mig jättemycket då jag var yngre så jag är dem evigt tacksam! Dom var också med på helsinki international horse show och hejade på mej :) båda hoppas att jag ska nå mina drömmar att komma ut och tävla i de stora internationella tävlingarna!

   Radera
 3. Upeaa menoa taas kerran :)

  SvaraRadera
 4. Maastoiletko hevosillasi selästä käsin? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maastoilen juu :) minä tai hevosenhoitaja käy 1-2krt vkossa maastoilemassa, jos hyvät pohjat niin myös ravia ja laukkaa. Nyt on hetken voinut vaan kävellä kun ollut joko tosi rapasta tai kivikovaa ja epätasasta.

   Radera
 5. Paljon onnea tutkinnosta! Kova työ palkitaan! :)
  Kuinka usein käytät akupunktiota vuodessa? Ja millä aikavälillä esim 2-3kk? Toivottavasti siitä on apua!

  SvaraRadera
 6. Hienoa Sophia ��

  SvaraRadera
 7. Onneksi olkoon Sophia

  SvaraRadera
 8. Hassua, että vielä oikeustieteen maisteri luulee opiskelleensa koulussa. :D Yliopisto ei ole koulu, vaikka se antaa opetusta. Mutta onnea saavutuksesta!

  SvaraRadera
 9. hassua että sä et tajua että puhekieltäkin voi käyttää, meillä ollaan aina oikiksessa puhuttu koulusta vaikka yliopistossa ollaan opiskeltu :)

  SvaraRadera