Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 19 november 2014

Piaff ja passage harjoituksia!

Tänään harjoiteltiin Zebben kanssa vähän piaffia ja passagea, piaffin se tekee todella hienosti, passageakin tulee oikeen laadukkaita pätkiä mutta siihen se tarvitsee enemmän voimaa, ja ennen kaikkea mun pitäis saada ne siirtymiset ravista passageen ja takaisin raviin sulavammin. Yritin vaan vähän leikkiä näitten asioitten kanssa ja kehuin tosi paljon, niin että näistä tulee hauska juttu.
Oikealle Zebbe tekee tosi hienosti passagea, kun vasemmalle on huomattavasti vaikeampaa. En ole kuitenkaan harjoitellut näitä asioita oikeastaan ollenkaan joten ei kai tässä vaiheessa kauheen paljon voi odottaakaan :) pääasia että nyt uskaltais vähän useammin tuoda nämä jutut mukaan treeniin, vaikka vaan ihan pari askelta aina silloin tällöin, jotta me molemmat opitaan ja totutaan tekemään nämä liikeet ilman että menee liian vaikeaksi ja sähläämiseksi.

Hiltonilla tein tosi paljon laukkaa, ja tosi koottua laukkaa, mistä siirtymisiä välillä keskilaukkaan. Hiltonin karva on ihan hirveän näköinen, varsinkin kaulasta se on ihan superpaksu nyt, joten raukka hikos tosi paljon jo 30 min jälkeen :P

Perjantaina pitää klipata se kun lauantaina mennään Mascha Collianderin valmennukseen. En kehtaa näyttää sitä tuon näköisenä, eikä se jaksais tehdä oikeen töitäkään. Eihän siitä ole pitkä aika kun molemmat hevoset klipattiin mutta Hiltonilla tulee aina ensimmäisen klippauskerran jälkeen nopeasti karvat takaisin, mutta sen toisen klippauksen jälkeen yleensä pysyy pidempään lyhkäsenä. Toivotaan että myös tänä vuonna :)

Huomenna hepat pääsevät maastoilemaan ja perjantaina ajattelin taas tehdä vähän töitä, ja Ciakin lupas tulla kuvaamaan joten kuvia sitten luvassa!

3 kommentarer

 1. Hei!
  Olin viikon angiinassa ja löysin blogisi, tahdoin alkaa seuraamaan joten lueskelin koko blogisi alusta alkaen läpi! :) Mahtava matka teillä ja kiitos positiivisuudestasi, jään ehdottomasti kuulolle!
  Tsemppiä talven treeneihin ;)

  SvaraRadera
 2. Näin vain mielenkiinnolla kysyn, että kumman hevosistasi luokittelisit "paremmaksi" ? :D

  SvaraRadera
 3. Näyttääpäs Zeppe tummalta! Vai onko vanha kuva?:)

  SvaraRadera