Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 22 november 2014

Maschan valmennus ja kuvia

Kuvat otettiin eilen kotona, kuvista kuuluu suuri kiitos taas kerran Cialle :)


Tänään pakkasin aamulla hepat autoon ja lähdettiin Collianderin valmennukseen. Molemmat hevoset saivat paljon kehuja että olivat molemmat menneet paljon eteenpäin, Hilton saanut enemmän kantovoimaa taakse (just sitä mitä me ollaan treenattu!) ja Zebbe on taas paljon tyytyväisempi ja pehmeämpi. Ihanaa saada palautetta noin pätevältä ihmiseltä että olen tehnyt työni oikein :)

Hiltonin kanssa tehtiin eniten työskentelyä ravissa, tänään oli melkeen eka kerta kuukauteen kun työstin sitä myös vasemmassa kierroksessa, ja huomasi kyllä hyvin eron. Nyt sain myös puolipidätteet ihan eri tavalla läpi ravissa, se oikeesti meni sinne takajalkoihin asti se puolipidäte ja se jäi kantamaan tosi hyvin takaosan päälle.

Nyt talven aikana mun pitää korjata mun käsieni asento :P varsinkin Hiltonilla ne menee näin :/ muutenkin olis paljon parannettavaa istunnan kanssa, jos sais sen nostettua arvosanaksi 8, nyt olen useimmiten saanut 7 istunnasta, joskus voi tulla myös 8 mutta niitä voisi tulla enemmän jos vähän panostaisin nyt istuntaankin enemmän :) onneks on pitkä talvi :D


Lempikuva Hiltonista! Mutta mun kädet :DKyllä Hiltonkin kokoaa jo tosi nätisti :)
Tehtiin paljon voltteja ja avoja, missä mun pitää muistaa aina ottaa ulkolapa myös mukaan. Keskihalkaisijaa pitkin tehtiin paljon avoja kohti peiliä mikä oli hyvä kun pystyi itse katsomaan peilistä myös että oliko hevonen kolmella uralla vai ei. Meillä ei vielä ole peiliä kotimaneesissa mutta sinne on tulossa, odotan kovasti! Se peili auttaa tosi hyvin kuitenkin ratsastuksessa kun siinä näkee oman istunnansa ja miltä hevonen oikeasti näyttää. Ainahan se ei tunnu samanlaiselta kuin miltä se näyttää ;)

En tiedä mitä tässä tapahtui mutta oli hauska kuva :D
Zebben kanssa on oikeesti niin hemmetin kiva tehdä töitä, mä voisin vaan hymyillä koko ajan kun olen siellä selässä, en tiedä tällä hetkellä mitään hauskempaa kuin ratsastaa Zebbellä < 3 se on niin pehmeä ja ihana, ja sekin tykkää työnteosta ja on todella positiviinen. Zebben kanssa ratsastin ensin (alkuverkan jälkeen) ympyrällä kootussa laukassa, missä vein sitä pienemmälle ulkopohkeella, ja taas isommalle sisäpohkeella. Tässä sen piti vaan pysyä oikeasti takaosan päällä melkeen piruettilaukassa, ja taipua rehellisesti sisäpohkeen ympäri.

Sain oikeen hyvin sisäpohkeen läpi ja Zebbekin kantoi itsensä sitten tosi hyvin. Tämän jälkeen tehtiin parut yksittäiset isot vaihdot diagonaalilla, jonka jälkeen sarjat, ja lopuksi harjoiteltiin vielä ykkösiä! Zebbe teki ne niiin hyvin!!! Tuntui että mä olin se joka oli enemmän pihalla, Zebbelle nuo ykköset tuntuu tosi helpoilta! Tehtiin sitten 4 peräkkäin oikeen mallikkaasti :) Itse meen vähän sekaisin sitten siinä omien apujen antamisessa, 3 menee vielä mutta 4 tuntuu jo aika vaikealta. Mutta ei auta kun vaan harjoitella niin kyllä se siitä helpottuu!


7 kommentarer

 1. Zebbelle on kyllä tullu lihasta ja kaulaan muotoa!!:)

  SvaraRadera
 2. Ei hitto noita sun hevosia, oot kyllä tehnyt upeaa työtä! Tsemppiä talven treeneihin! :)

  SvaraRadera
 3. Huh, sun hevoset ovat pelkkää lihasta! ;D

  SvaraRadera
 4. Aivan upeita kaikki kuva! Varsinkin 4 ja 5 oli ihan huikeita. Upeaa työtä oot tehnyt:)

  SvaraRadera
 5. Mun mielestä Hilton näyttää ihan pikku-Totilakselta! :D:♥

  SvaraRadera
 6. Zebbe on tosi upeassa kunnossa! :)

  SvaraRadera