Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 11 november 2014

Ilo-uutisia!

Sen lisäksi että aloitan nyt SRL:n valmentajakoulutuksen pääsin nyt myös mukaan koulutuomarikurssille Fast Track-ohjelmalla (kisatulosten perusteella), eli pääsen suoraan IIIK-tuomariksi :)  Tämä talvi tulee siis olemaan täynnä mukavaa opiskeltavaa! Tuomarikoulutuksesta tulee varmasti olemaan hyötyä myös omaan kisaamiseen kun oppii näkemään asiat myös tuomarin näkökulmasta.


18 kommentarer

 1. Toivottavasti näistä jutuista tulee kattavia, asiapainoitteisia postauksia. Minulla ei nimittäin ole hajuakaan mikä on IIIK-tuomari. Tai miten tuomariksi haetaan? Miksi halusit tuomari ja valmentajakoulutukseen? Tällaisia juttuja olisi siis kiva jos pohdiskelisit tulevissa tuomari/valmentaja-aiheisissa postauksissasi :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näitä postauksia tulee kyllä kunhan pääsen koulutukseen, tänä vloppuna on ensimmäinen valmentajakoulutus niin siitä tulee varmasti postaus ensi viikolla :) IIIK tuomari saa istua päätuomarina kansallisiin he A-luokkiin asti ja saa tuomaroida myös kansallisia Va B-luokkia :) SRL:n kautta haetaan tuomariksi.

   Radera
 2. Hienoa, minäkin lukisin mielelläni näistä paljon postauksia :)

  SvaraRadera
 3. jos menisit jommallakummalla hevosistasi perus ratsastuskoulun helppo C kisoihin kuinka hyvät prosentit luulisit saavasi?

  SvaraRadera
 4. Minkä tasoisia luokkia/kilpailuja saat tuon koulutuksen myötä tuomaroida? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Päätuomarina kansallisissa he A luokissa ja tuomaroida va B kansallisella tasolla, ei kuitenkaan päätuomarina :)

   Radera
 5. Luuletko, että kasvat ratsastajana, kun näet tuomarin silmin tulevaisuudessa asiat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tottakai, se onkin yksi isoimmista syistä miksi haluan tuomariksi :) ja myös jotta voin olla parempi valmentaja.

   Radera
 6. kauan tuomarikoulutus kestää?

  SvaraRadera
 7. Hei, mietin tässä vain että kun mainitsit jossain vaiheessa kaupungin järvenpää, kun hevosesi oli siellä. Niin oliko ne siellä vain tietyn ajan vai onko ne Järvenpäässä vieläkin? :) Olen hiljattain muuten alkanut seuraamaan blogiasi ja on ollut mieluista lukea blogiasi, koska itselläkin on intohimoa kouluratsastukseen, eikä niinkään esteisiin. Tulevaisuuden haaveita olisi saada kouluratsastukseen opetusmestari (hevonen), kun olen joskus täysi-ikäinen ja käydä sillä koulukisoissa. c: kouluratsastus on vaan niin sympaattista ja hienon näköistä!

  SvaraRadera
 8. Onnea hurjasti! Sitten tulevaisuudessa valmentajana miten arvioit valmennettavan potentiaalin? Entäs mihin kiinnität nyt kisakentillä oleviin kanssa ratsastajiin huomiota, millainen pari jää mieleen? Olen myös huomannut että kiinnität paljon huomiota hevosen mielentilaan, pidät tekemisen positiivisena, se on asia jota ratsastusmaailmassa vielä aika harvinaista, toivon todella että jatkat tätä myös valmentajana. :) onnea vielä hurjasti ja menestystä sekä kaikkea hyvää jatkoon!

  SvaraRadera
 9. Onnea!:) tämä nyt ei liity tähän mutta voisitko tehdä joskus pienimuotoisen esittelyn saappaistasi?:) olisin todella kiinnostunut varsinkin noista petrieistä!:D

  SvaraRadera
 10. Onnea!:) tämä nyt ei liity tähän mutta voisitko tehdä joskus pienimuotoisen esittelyn saappaistasi?:) olisin todella kiinnostunut varsinkin noista petrieistä!:D

  SvaraRadera