Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 9 september 2012

Hilton ja Zebbe sijoilla!


Tänään oltiin NURK:in kansallisissa koulukisoissa, Hilton starttasi avoimen helpon A:n ja sijoittui ainoana nuorena hevosena luokassa kolmanneksi jossa 15 lähtöä! Tulos oli 64,6%. Itse en ollut ollenkaan tyytyväinen rataan koska Hilton hyytyi ihan täysin. Syynä oli muta- ja vesilätäköt radalla, jonka seurauksena Hilton jarrutti koko ajan, ei oikeen halunnut liikkua eteenpäin. Mitään isompia rikkeitä ei tullut kuitenkaan mutta minulla ei jäänyt hyvä fiilis radasta. Hilton ei kuitenkaan tehnyt mitään isompia rikkeitä ja sen laatu kuitenkin antaa pisteitä vaikka kaikki ei mene nappiin :) Hilton onkin ensimmäistä kisoista lähtien parantanut tuloksiaan joka ikinen kerta :D hieno poika <3 nbsp="nbsp" p="p">

Zebbe sitten meni mielestäni tosi hyvin, varsinkin laukassa tuntui niin mahtavalta laukkasi tosi hyvin ylämäkeen ja energisesti. Jostain syystä se oli sitten hätäistä ja kiireistä :/ tulos 62,5% ja toinen sija. voittajalla oli samat prosentit mutta paremmat yleisvaikutelmapisteet.

Nyt on ihan järkyttävän väsy, koko päivä vierähti kisoissa ja ilman ruokaa olen myös ollut koko päivänä joten nyt nautin tässä sohvalla vähän aikaa syöden hyvää ruokaa ;)

4 kommentarer

 1. Onneksi olkoon hienoista sijoituksista, Hiltonista tulee vielä super!

  Olen nyt monena päivänä katsonut zebben kuvia ja tajusin että pieni issikkaorini on melkein kopio siitä, jopa liikkeiltään ( tosin Zebben laukka on paljon parempaa):) Jos siis ajatellaan keskiaskellajeja, passagea mun poni ei osa ;)

  SvaraRadera
 2. Onnea sijoituksista!! :-)

  SvaraRadera
 3. Onnea sijoituksista, Hilton on aivan tajuttoman komea hevonen!(:

  SvaraRadera