Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 16 september 2012

Vielä videot !

Löysin pienen pätkän Hiltonin alkuohjelmasta ja laitan vielä tänne Zebben ekan osakilpailun ohjelman missä se siis tuntui tosi kivalta. Harmi että en saanut koko Hiltonin ohjelmaa videolle mutta näätte edes pienen pätkän :)  ja kiitos vielä lämpimästi kaikista onnitteluista!!! Jos luette Vasabladetia tai Österbottens Tidning niin molemmissa oli aika iso kuva musta ja Zebbestä ja haastattelu (harvoin lehdissä huomioidaan kouluratsastusta joten tämä oli tosi hienoa) :)6 kommentarer

 1. Kuinka pitkät kannukset sulla on kisoissa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ne on aika lyhyet, normikoko olisko 3cm? Käytän pallokannuksia tai sellainen "sileä" pyöreä rissa joka on hevoselle kaikista kiltein kun se pyörii eikä " hinkkaa" :) korona mahd paljon ilman kannuksia ratsastan. Miten niin?

   Radera
  2. Kysyn vaan kun en tiedä mitä itse käyttäisin, mikä on "normaali" koko. Ajattelin vaan ettei mulle naureta jos tuun estekannuksilla koulukisoihin:-)

   Radera
  3. Okei :Mä voin vielä mitata mun kannukset varm vuoks mut ei ne pitkät oo :)

   Radera
 2. Aivan älyttömän upean näköistä! Mutta paljon olet kyllä valmentautunutkin ja nähnyt vaivaa sen eteen, että saat hevosesi noin hyviksi ja hienoiksi, joten sellaisillehan se menestys kuuluukin. ;)
  Varsinkin tuo Zebben radan laukannosto tuomareiden edessä(käynnistä) oli upea, paljonko siitä sait tuomareilta? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos, onpa kiva kuulla :) paljon töitä vielä on edessä molempien kanssa mutta olen kyllä tyytyväinen molempien hevosten kehitykseen :) laukannostosta sain molemmilta tuomareilta 7, kasit tuli keskilaukoista ja ekasta vastalaukkakaarteest. Hilton sai 8 ensimmäisestä keskiympyrästä joka näkyy videolla :)

   Radera