Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

lördag 22 september 2012

Tavoite saavutettu marginaalilla!

Wohoo saatiin 61.29% Prix St George Specialista!!! Ihan huippuhomma! Speciali on viel vaikeampi kun normaali Prix St George. Ensin ratsastin FEI esiohjelman junioreille ja Zebbe ei oo ikinä ollut noin hankala ja orimainen ennen! Täysin turtunut suusta ja pohkeille, ei kuunnellut sitten ollenkaan oli vaan vahva ja "ori" jo heti verkan alusta asti. Itku oli lähellä kun lähdin radalta kun se oli niin järkyttävä. sai silti 63.5% ja 4/12. Yrjöön vaihdoin kannukset ja bridongin kolmipalasta normi kaksipalaiseen, toimi vähän paremmin, liikkui tosi isoa ravia mutta oli vahva ja vähän kuuma. Silti parempi verrattuna ekaan rataan. se että sain yli 60% on niiiiiin mahtavaa ja olen niin onnellinen siitä! Huomenna yritetään vielä parantaa, olisi kiva saada se vähän pehmeämmäksi niskasta vielä! Olimme 3/5, kaikki 5 osallistujaa oli Suomesta ja ne oli niin kivoja että kaikki sai palkinnot :P hehe ;) Kaikki on tosi ystävällisiä täällä ja on kiva olla kisaamassa, vaikka kisat ei kyllä mitkään isot ole(vähän osallistujia). mutta maneesin pohja on hyvä ja me saadaan verkata 20min kisa-areenalla aina ryhmittäin joten tosi hyvä treenimielessä, ja sitähän me tarvitaan tältä tasolta :)


5 kommentarer

 1. Kuulostaa tosi kivalta!, Pystyikö noihin kisoihin osallistumaan "kukavain" vai siis miten noi lupa-asiat menee lahden takana? :)

  SvaraRadera
 2. Juu kuka vain pystyi osallistumaan ja kisat oli loppujen lopuksi aika pienet, esim yrjössä tänään 8 osall ja eilen vaan 5. Mutta oli erinomainen harjoittelureissu ja huiput tuomarit oli ( esim karkkolainen) :)

  SvaraRadera
 3. Eikö tarvinnut olla edes kansallista tai alue lupaa? Huippua että tuomarointi oli hyvää, on turhauttavaa jos tuomarointiin ei voi "luottaa", itse olen viime kisoissa törmännyt niin ristiriitaisiin tuomarointeihin, että huh huh.. Mutta niitä sattuu, Stegars sanoi osuvasti asiasta viime hevosurheilussa..

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo siis tottakai kansallinen lupa pitää olla kun kisat on kansalliset :P juu tuomarointilajit on aina vähän sellaisia mutta hyvä että hyviäkin tuomareita on olemassa, jotka ovat reiluja ja parasta kun ne on samalla linjalla kuin itsekkin! Vihaan sitä kun tuntuu että mennyt hyvin mutta pisteitä ei saa tai päinvastoin jos menee huonosti ja saa hyvät pisteet, sitten on vähän itse hukassa että miten se nyt meni :P

   Radera
  2. Joo o se on kun pitäisi pystyä olemaan niin objektiivinen ja arvostelemaan juuri se hetki ja se liike.. Ei todellakaan toteudu useinkaan valitettavasti :( ja sit on jtn mitä toiset tuomarit ei voi sietää ja toiset ei näe ollenkaan.. Vaikkakin onhan noi srl kouluratsastus säännöissä selostettu aika tarkkaan miten kukin liike tulee suorittaa.. eLI siis tulkinnan varaa ei kauheasti pitäisi olla.

   Radera