Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

lördag 1 september 2012

Lauantai-treenit Hiltonilla

Tänään Hilton pääsi treenaamaan Markon silmien alle. Ratsastettiin sulvalla tooosi pienessä maneesissa joka oli yhtä kostea ja kuuma kun sauna :P Huomasin heti alkuun että Hilton oli väsynyt kun se vähän yritti vetää itseään pitkäksi vetämällä ohjat kädestäni aina välillä. Eilen ratsastin sen ulkokentällä aika kunnolla ja se työskenteli tosi hyvin vaikka pohja oli tosi upottava, joten ei ihme jos se väsyi siitä vähän.
 Oli tosi kiva kuulla että Markon mielestä Hilton on edistynyt ihan super-paljon viime näkemästä! Olen ihan samaa mieltä mutta aina kiva että valmentajakin kehuu edistystä noin paljon :) Tehtiin eniten laukkatyöskentelyä. Pääharjoitus oli takaosankäännöksestä laukkaan siirtyminen, eli ensin ratsastin isoa takaosänkäännöstä missä sain takajalat hyvin alle ja hevosen reagoimaan pohkeeseen, kun se reagoi nopeasti ja oli takaosa alla nostin laukan,näin sain heti alusta asti takaosan hyvin mukaan. Hilton yritti kuitenkin parhaansa mukaan vaikka olikin väsynyt kropastaan. Huomenna ratsastan sen kevyyesti tai juoksutan ja maanantaina vapaapäivä, ettei vaan ole väsynyt ensi viikonlopun kisoissa sitten ;) Kuvia oli vähän vaikea saada kun oli aika pimeää maneesissa mutta tässä silti pari kuvaa:


Tässä huomaa että takaosa ei ehkä ihan jaksa kantaa täysillä tänään ;)

toi sen kaula vaan kasvaa ja kasvaa :D


4 kommentarer

 1. Heippa! Pongasib kuvistas, et teillä on kivoja pinteli-virittksyksiä, vois itekki kokeilla tommosia suuper isoja patjoja! :) ja tästäpä kysymykseen, mitä pinteleitä käytät ratsastaessa? Ihan jousto vai jotain muuta? :) ja kuinka hoidat hevostesi jalkoja? Olette kyllä mahtavaa katsottavaa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! Käytän oikeastaan vaan ja ainoastaan fleecepinteleitä eskadronilta equilinelta ja hv-polo:lta :) jalkoja en kummemmin hoida, kovan treenin/pitkän kisavkopun jälk ja enben linimentit lämppäreitten alle zebbellä ja hiltonille back on track suojat takajaloissa :)

   Radera
 2. Eli ratsastat fleecepintelit jalassa? Mä oon ite käyttäny niitä vaan "lämppäreiden" toimesta :) mut juu onhan ne kyl aiks tukevat, vois kokeilla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. juu fleecepintelit ratsastuksessa ja pitkät 5 metrin villapintelit lämppäreinä :)

   Radera