Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 11 september 2012

Juuri nyt..

Yritän olla ahkera ja kirjoitella gradua.. voi että mä vihaan tätä! olen jo paremmalla puolella eli yli puolet kirjoitettuna mutta silti, että mitä tuskaa!  Mä en ehkä ole sellainen ihminen joka tykkää istua paikallaan hirveen monta tuntia putkeen ;)
Hevosilla on tänään vapaapäivä, eilen kevyt juoksutus. Taitaa huomenna olla virtaa ;)
 Lauantaita odotellessa, Hilton kilpailee Pohjanmaan nuorten hevosten mestaruudesta ja Zebbe sennujen :)

4 kommentarer

 1. Itsekkin oikiksessa opiskelevana kiinnostaisi tietää gradusi aihe :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vastuunjako käytetyn asunnon kaupassa jossa piilevä virhe,sekä piilevän virheen seuraamuksista. voi olla että rajoitan vielä piilevät virheet koskemaan vaan kosteus-ja homevaurioita :) aihe kiinnosti siksi kun isällä ollut rakennusfirma ja poikaystävällä on rakennusfirma, joten tulee aika paljon mietittyä näitä asioita ;) ja muutenkin nuo piilevän virheen ongelmat on aika kiinnostavia kun niistä ei tiedä ostaja eikä myyjä etukäteen, että kuka sitten niistä vastaa missäkin tilanteessa :)

   Radera
  2. Mielenkiintoinen aihe, johon voi törmätä ihan elävässä elämässäkin :) Miten olet onnistunut yhdistämään tentteihin lukemisen ja aikaa vievän harrastuksen? Onko sinulla jotain vinkkejä opiskelutekniikkaan(vaikkakin se on toki yksilöllistä)? Tsemppiä gradun kanssa!

   Radera
 2. Hei, mielenkiintoinen gradun aihe, itse opiskelen rakennus alaa ja olen pohtinut kyseisiä asioita jonkun verran, pystyisitkö heittämään jossainvaiheessa asiaan liittyvää hyvää lähde aineistoa.:)

  -Johanna

  SvaraRadera