Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

torsdag 20 september 2012

Huomenna reissuun taas...

En ole ehtinyt järjestää tavaroita viime viikonlopun jäljiltä vielä kunnolla ja nyt piti taas pakata kaikki valmiiksi viikonloppua varten :P Melkeen odotan nyt talvea kun on paussi kisoista ja saa ottaa vähän rennommin ;)
 Ratsastin tänään vaan Hiltonin, joka oli oikeastaan tosi hyvä kunhan se vähän heräsi! Ratsastin ilman kannuksia ja tottaki se silloin kuuntelee pohkeita vähän huonommin mutta olen päättänyt nyt ratsastaa näin pari viikkoa juuri sen takia että se sitten vähän herkistyisi pohkeelle ja olisi herkempi kannuksien kanssa! Minulla on Childeric kokeilussa ja vaikka se ei ehkä ihan istunut Hiltonille niin se liikkuui paljon mieluummin tällä satulalla kuin omalla. Pääsin myös itse paljon paremmin istumaan tässä satulassa.Zebbellä on tänään vapaapäivä, eilen ratsastin vähän ohjelmanpätkiä ja huomenna ajetaan Rusan kautta Markon valmennuksiin ennenkun jatketaan Tallinnaan. Lauantaina olisi tiedossa 2 luokkaa, FEI junnujen esiohjelma sekä Prix St George. Sunnuntaina on sitten vaan Prix St Georges luokka tiedossa. Piruetit ovat edelleen meille se isoin ongelma mutta sarjavaihdot sujui eilen superhyvin sekä sulut! Pitää vaan yrittää parhaansa ja oma tavoitteeni olisi saada yli 60% tuloksen Yrjössä, sitten olisin superonnellinen!!
Meillä on hotellissa WiFi joten bloggailen myös viikonlopun ajan, pitäkää meille peukkuja ;)

13 kommentarer

 1. Tsemppiä kisoihin, täällä on ainakin peukut pystyssä! :) Saisinko muuten udella, mitä autoa käytät vetoautona? Hankinnan alla olisi nimittäin luotettavan ja vahvan vetoauton hommaaminen.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos hyvä homma :) mulla on Kia Sorenton 2,5 DL automaatti, vetää tota megamasteria tosi helposti vaikka on ollut molemmat hepat kyydissä ja varustehuone ihan täynnä tavaraa joten sitä voin kyllä suositella, se on superhyvä vetoauto! ne saa vetää jotkut 2800kg ja jotkut jopa 3500kg! Tsemppiä auton etsintään :)

   Radera
 2. Mistä noihin kisoihin löytyy tulokset? Onko sinne lähdössä paljonkin suomalaisia?:-) onnea matkaan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varmaankin www.hobumaailm.ee --> calendar ja sieltä etsii ne kisat jotka on Kurtna, luulisin että tulokset tulee sitten sinne :) meitä on vaasasta 2, voi olla että muitakin lähtölistat tulee huomenna joten sitten näkee :) ja kiitos !

   Radera
 3. Paljon onnea kisoihin! =) Tuli ihan vasta mieleen että oliko sulla täällä blogissa myynnissä jotkut kisahousut, jota oot käyttänyt frakin kanssa? Oon menossa halli-SM-kisoihin parin viikon päästä ja mietin että voinko mennä frakilla ihan normaalien kisahousujen kanssa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos sitä tarvitaan :) juu on olemassa noita frakkihousuja, mutta itse käytän nykyään ihan normihousuja eli esim pikeur luganaa, menee hyvin kunhan frakki on tarpeeksi pitkä että se tulee aika alas edestä. Yleensä jos on vähän isompi maha niin frakkihousut voi olla hyvä idea :P koska silloin yleensä se frakki loppuu vähän korkeammalle mutta sehän riippuu tosi paljon frakkien mallistakin :) Minulla on Pikeurin frakki ja sen kanssa voi hyvin pitää normaalia housuja alla!

   Radera
  2. Okei, kiitos vastauksesta:)

   Radera
 4. mitä kautta muuten ostat yleensä satulasi? otatko aina pitempään kokeiluun ennenkuin ostat? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. No mä en hirveesti usein satuloista ostele :P mutta siis jos ostan niin haluan kyllä kokeilla satulaa ainakin viikon jos se ei ole mittatilattu.

   Radera
 5. Tätä on varmaan kysytty ennekin, mutta mistä noi Hiltonin suitset on? Aivan ihanat! Oma kouluratsua leikkivä vois tarvita tollaset ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Suitset on Döbertin 45mm turppiksella ja pyöristetyt. Niitä saa varmaan vähän eri paikoista,kannattaa etsiä esim googlen kautta :) ne muistaakseni maksaa n 400-500 euroa :)

   Radera
 6. Lycka till med tävlingarna, vi håller tummarna på över 60% resultat :) Kämpa på!

  SvaraRadera