Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

torsdag 12 september 2013

Kääks

Hilton sai tänään kyllä kunnon rääkkitreenit, olisi vaan halunnut mennä pitkänä koko ajan enkä saanut oikeen mitään tuntumaa. Sillä on ollut aika kevyt viikko nyt ypäjän jälkeen mutta ilmeisesti ei tehnyt sille hirveen hyvää tällä kertaa.. lopuksi se liikkui kuitenkin hyvin ja vaihdot onnistuivat todella hyvin joten toivotaan että huomenna olis vähän parempi fiilis, tarkoitus olis vaan ratsastaa huomenna kevyeesti, katsoa vaan perusjutut läpi ja toivon mukaan voin vaan kehua sitä paljon joten sillä on hyvä fiilis lauantaille :) ( lauantaina siis aluemestaruudet)

Zebben juoksutin tänään pessoassa, eilen Cia oli ratsastanut sen ja laukkaillut taas paljon joten Zebbellä on ollut oikeen kiva viikko :) huomenna ajattelin kyllä treenata vähän koulua sen kanssa, koska ensi viikon tiistaina meillä on Collianderin valmennus joten ei olla sitten ihan pihalla siellä kun ollaan vaan menty kiitolaukkaa ympäri kenttää koko viikon ;)


5 kommentarer

 1. Heippa! Pakko kysyä, että mitkä suitset Zebbellä on tuossa Nyt saa olla ylpeä! -postauksessa, tuo turpahihna on niiiin hieno! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ne ovat Otto Schumacherin kanget :) ja turppiksen olen ostanut saksasta!

   Radera
 2. minkä värinen mitalli tuli? lasketaanko siinä prosentit yhteen ja sen mukaan paremmus ratkeaa? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hopea :) molemmista osakilpailuista lasketaan prosentit yhteen juu :)

   Radera
  2. Onnea onea :) katselin onlinea jonku verran :)

   Radera