Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 9 september 2013

Mattesin muotoiltu koulusatulavyö!

Mun ihanat sponsorit First Class Horse lähettivät Zebbelle tämän superhyvän satulavyön. Olen pari kertaa sillä ehtinyt ratsastaa ja olen ihan myyty! Se on kuin tehty Zebbelle ja huomaa että hevonen myös tykkää tästä!

Tässä tuoteseloste:

Mattesin uutuusvyö, jonka avulla hevosesi saa liikkumiseen vapautta!
Sirppimäisesti kaareutuva lampaankarvavyö, jossa vyö ja pehmuste samassa. Sopii etenkin edestä kapeille hevosille, joille tulee "pullonkaulaeffekti" kainaloon ja kyynärpään taakse. Antaa etujaloille liikkumavapautta lyhytselkäisillä ja laajaliikkeisillä hevosilla. Lisäksi vyön piikeissä on jousimekanismi, jonka ansiosta piikki ei tipahda vyötä kiristettäessä vaan ohjautuu itse vastinhihnan reikiin.

Zebbe on todella kapea, sillä on lyhyt selkä ja sillä on laaja etujalan liike joten vyö on kuin sille tehty :) Siitä saa tuon lampaankarvaosan myös irti joten sekä vyön että lampaankarvan voi pestä erikseen. Minulla on aikaisemmin ollut Stubbenin ihan normaali nahkainen kouluvyö, joka ei siis ole muotoiltu, ja kyllä huomaa ison eron jo kun laittaa vyön mahan alle kiinni. Se istuu paljon paremmin hevosta vasten ja kun hevonen kävelee huomaa selvästi kuinka se antaa tilaa etujalalle mennä taaksepäin, kun normaalivyö vähän estää etujalan liikettä.

En voi muuta kuin suositella tätä vyötä, sen saa tilattua m.m täältä :)


7 kommentarer

 1. Special kouluvyö 40 - 60 cm ja vyö 90 - 110 cm 119 euroa.
  Asymmetric kouluvyö 50 - 90 cm ja vyö 105 -145 cm 149 euroa.
  Crescentic kouluvyö 50 - 90 cm ja vyö 105 - 145 cm 139 euroa.

  Mikä noista kolmesta on tuo sun vyö? Kiinnostuin!

  SvaraRadera
 2. Special kouluvyö 40 - 60 cm ja vyö 90 - 110 cm 119 euroa.
  Asymmetric kouluvyö 50 - 90 cm ja vyö 105 -145 cm 149 euroa.
  Crescentic kouluvyö 50 - 90 cm ja vyö 105 - 145 cm 139 euroa.

  Mikä noista kolmesta on se sun vyö? Kiinnostuin!

  SvaraRadera
 3. Mielenkiintoista kuulla, pitääkin lisätä tällainen ostoslistalle! Meillä on myös kotona kapea ja isoliikkeinen hevonen, lyhyellä selällä, joten tämä voisi olla kuin meille tehty. Kiitos vinkistä :)

  SvaraRadera
 4. Mulla taitaa mennä myös tuo sama vyö ostoslistalle. Sophia, osaatko sanoa kuinka paljon se tasaa painetta rintalihaksien kohdalla? Ja pitääkö kainaloita lähempänä oleva vastinhihna olla hiukan löysemmällä kuin takimmainen?

  SvaraRadera
 5. Onko tässä vyössä lenksu keskellä, mihin voi kiinnittää apuohjat?

  SvaraRadera