Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 4 september 2013

Nyt saa olla ylpeä!

Herregyyd, Hilton joka ei tehnyt yksittäisiä vaihtoja vielä tyyliin pari viikkoa sitten, tai ne oli erittäin hankalat, tajusi tänään yhtäkkiä homman ja teki sitten elämänsä ekat sarjavaihdot :D tein 3 diagonaalia ja 3 vaihtoa, en laskenut tietenkään askelia mutta Hilton vaihtoi aivan puhtaasti ja ihan suorassa :P aika ihme hevonen! Kiitin sitä sitten tosi paljon ja lopetin treenit siihen. Se oli huomattavasti parempi nyt maanantain hieronnan jälkeen, ei ollut yhtä vino enää ja liikkui tosi hyvin pohkeesta eteen.

Zebben kanssa treenattiin ohjelmapätkiä ja sujui oikeen hyvin, olen nyt yrittänyt nostaa sen niskaa vähän enemmän jotta se olisi vähän avoimempi muodostaan eikä painuisi liian pyöreäksi, ja se on auttanut mun mielestä siinä mielessä että taituvukset sujuvat helpommin nyt ja lisätty ravi on paljon parempi kun pääsee työntämään hyvin takaa.

Tässä vielä pari kuvaa mitkä Cia otti Zebbestä tänään:

Lempikuva!!!


17 kommentarer

 1. Se on kyllä joskus melkoisen vaikeaa saada hevonen ylös mutta pysymään kuitenkin pyöreänä. Joskus toisen tuomarin mielestä hevonen ollut pois peräänannosta ja toisen mielestä ryhdikkäässä myodossa..vaikeaa! Riippuu toki hevosenkin rakenteesta, että kuinka onnistuu mutta meinaa olla ikuinen haaste tämä :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. no niinpä. Tämä onkin mennyt jo tähän että kun tiedän ketä tuomaroi luokkaa niin osaa vähän sen mukaan sitten laittaa hevosen siihen muotoon mistä tuomari tykkää, ja eihän se oikeen niinkään saisi olla ;) mutta ajattelin nyt tosiaan yrittää näin ja katsotaan mitä tapahtuu :P

   Radera
 2. Kiitos Sophia mahdottoman kivasta blogista. Tekstit on helppo lukea ja ymmärtää ja olet hirveän symppis <3 Sun hevoset on myös upeita! Aina tulee hirveä hinku hevosen selkään kun näitä lukee, mutta ehkä tammikuussa pääsen kun vauva syntyy joulukuussa. ;) Nyt pysytellään maan tasalla ja imetään kaikki kirjallisuus ja valmennuksia kuuntelen korva tarkkana ja seurailen miten omalla ponilla menee ratsuttajan kanssa. :)

  Tsemppiä kaikkiin tuleviin koitoksiin ja kiitos! :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos sulle oikeen tosi paljon ihanasta tekstistä :) oikeen paljon tsemppiä sinulle myös :)

   Radera
 3. hieno toi "lempikuva"!
  ja tätä sun blogia on niin mukava lukea! Tsemppiä ratsastuksiin, jatka samaan malliin :)

  SvaraRadera
 4. Vau mitä kuvia! Ihan super hienon näköstä!

  SvaraRadera
 5. Olette Zebben kanssa näyttävä pari! :) Ja Sophia sun blogisi on mahtava, toivottavasti jatkat pitkään tämän kirjoittamista. Olin niin innoissaan, kun piti aluksi tulla Ypäjälle, ja olisin ehkä hyvällä tuurilla nähnyt teidät ekaa kertaa livenä, mutta en pääsekään, koska suunnitelmiin tuli muutoksia. :( Pidän peukkuja teille ja toivotan paljon tsemppiä! :) -ihailijasi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos sinulle tosi kiva kuulla :) harmi että et pääse katsomaan mutta joku toinen kerta sitten :) ja kiitos yritetään parhaamme :)

   Radera
 6. Kiva lukea blogiasi. Itsellä satulan vaihto edessä. Hennigiä ja Childericciä olen miettinyt. Mitä kautta hankit penkkisi ja mikä malli sinulla käytössä? Ja kuinka päädyit tähän merkkiin..?

  SvaraRadera
 7. Tosi kivoja kuvia, hienon näköistä :)

  Ainut mikä mua häiritsee, niin tuo kankiohja joka on yleensä näissä kuvissa tosi kireän näköisenä. :( En tiedä siis miltä livenä näyttää, mutta kuvissa vaan yleensä pistää silmään. Ei siis pahalla! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eihän tuo kankiohja minusta vaikuta yhtään kireältä varsinkaan koko aikaa niinkun viittasit... :O

   Radera
 8. Upea Zerleone :) Millä tallilla sun hevoset on?

  SvaraRadera
 9. Hienoja kuvia :) pohja näyttää todella kovalta? :0 etkö nimenomaan sanonut että treenaat vain hyvällä pohjalla?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on tosi kova joo. Tällä hetkellä ei vaihtoehtoja missä mennä joten en voi olla oikeen ratsastamattakaan

   Radera
  2. Mikset mene toiselle tallille? Hyviä hevosia kun ovat ja edessä monia vuosia sitä vain ajatellen :)

   Radera
  3. no koska Vaasassa ei ole muita talleja missä olisi parempi pohja tai parempi hoito jne :P siis meillähän oli aivan mahtava 20x60m maneesi missä oli kumirouhepohja, se on nyt jouduttu purkaamaan ja uutta ollaan rakentamassa mutta se valmistuu vasta joulu/tammikuussa. Joten huono pohja on vain tilapäisesti tuolla kentällä ja itseasiassa just tolle kentälle laitetaan kumirouhe 2 vkon päästä joten on vaan nyt nämä pari viikkoa kestettävä vielä :)

   Radera