Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 8 oktober 2013

Ei olla tehty sokerista!

Mua kyllä välillä huvittaa mun jutut, oon nyt koko alkusyksyn boikotannut opiskelut kokonaan kun ei ole oikeastaan kiinnostanut eikä ollut motivaatioo. Nyt sitten yhtäkkiä motivaatio heräs ja tänään heräsin klo 06 että ehtisin lukea tenttiin ennen aamupvän luentoa :p sit jatkoin lukemista ihan klo 19 asti joten 12 tuntia kouluhommia takana eikä tunnu missään ;p jos nyt pysyis motivaatio päällä et saan mun maisterin pikkuhiljaa pakettiin :)
Illalla oli oikeen piristävää sitten ratsastaa pienessä sateessa, ratsastin Zebben nivelillä ja tiedättekö mitä?! Sen käynti oli järkyttävän hyvä! Oli niin rento ja selän yli ja käveli kohti kuolaintukea. Joten nyt ratsastan kyllä nivelillä pääasiassa tässä ennen ypäjän kisoja. Muutenkin se on kivempi nivelillä kun saa mennä jotenkin "rennommin".
Hiltonin juoksutin ja se sai vähän skitsokohtauksia ja kun mulla oli se bucaksen saderatsloimi päällä niin se oli sitten pikkasen vaahdosta hikinen kun se loimi ei hengitä :/ pääsi sitten lämpimään suihkuun ja huomenna pojat pääsevät Cian kanssa maastoilemaan :)


Muistattehan että meitä voi myös seurata facebookissa? http://www.facebook.com/zerleone :)

2 kommentarer

  1. Nii miksi valmistut?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oikeustieteen maisteriksi helsingin yliopistosta :)

      Radera