Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 22 oktober 2013

Liian pitkä päivä!

Sain kuitenkin Hiltonin klipattua ja laskin oikeen kellosta aikaa, tasan tunti mulla meni kun klippasin siis koko hevosen,pään ja jalat :) oon vissiin aika tehokas sitte kummiski, Hiltonkaan ei ole mikään pieni hevonen että kyllä siinäkin kestää aikansa klipata sen vartalo :P

Mentiin sitten jälkeenpäin maneesille vielä. Hilton oli oikeen kiva, vähän ehkä oli hankala saada se kantamaan tänään, mutta se oli aluksi tosi jännittynyt joten voi johtua siitä. Harjoittelin vaan sitä kantavuutta sitten ja vastalaukat sekä väistöt. Ei kummempia, liikkeitä mitä pitää kisoissa esittää. Ei kannata tässä vaiheessa enää tehdä mitään vaikeita juttuja vaan yrittää tehdä treenit mahdollisimman helpoksi näin lähellä kisoja.

Zebbe oli tänään todella huono :( Tai mä en vaan millään löytänyt siihen mitään tuntumaa tai saanut sitä yhtään tekemään mun kanssa yhteistyötä. Se oli myös laukassa tosi huono ja oikeastaan vaan painoi lavoilleensa koko ajan :/ ainut positiviinen juttu että käynti oli täysin puhdasta, sekä kootussa että lisätyssä. Mutta kyllä tämä on turhauttavaa! En oikeen tiedä mitä sen kanssa tekisin koska meillä ei vaan synkkaa nyt :/ toivotaan että huomenna olis parempi päivä ja onneks ehdin vielä sekä torstaina että perjantaina ratsastaa vielä Ypäjällä kun Zebben kanssa kisataan vasta lauantaina. Mutta kyllä tämä harmittaa, mä niin haluaisin saada sen saman ihanan fiiliksen minkä saan Hiltonin kanssa kun meillä on aina niin hauskaa yhdessä!

Olen nyt siis ollut melkeen 7 tuntia tallilla ja ennen sitä kirjoitin vielä tentin aamupvällä joten nyt on kyllä väsy! Toivotaan että huomenna on parempi päivä :) ( yritän huomenna ensin juoksuttaa Zebben oikeen rennoksi ja sen jälkeen ratsastaa sitä nivelillä mahdollisimman rennoksi ja letkeäksi, jos se auttais... )

6 kommentarer

 1. miten pitkä matka teillä on siihen maneesille missä käytte? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on noin 20minuutin ajomatkan päästä tallilta :)

   Radera
 2. Voi, minulla on ikävä Vaasan lyhyitä välimatkoja. Täällä Etelässä joka paikkaan on pitkä matka...

  SvaraRadera
 3. Eikö teillä oo omaa maneesia ollenkaan?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uutta rakennetaan parasta aikaa :)

   Radera
 4. Osaatko sanoa mistä voisi johtua että hevoseni kyttää aivan älyttömästi vaan toiseen kierrokseen? Hierottu on eikä jumeja ja hampaatkin hoidettu. Miten ratsastat kyttäävää hevosta?

  SvaraRadera