Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 15 oktober 2013

Zebben ja mun hoitopäivä!

Tänään saatiin Zebben kanssa osteopatin hoitoa molemmat kun Tiina Meiseri kävi meidän luona. Zebbe nautti tosi paljon ja joka paikasta tuntui hyvältä kun hierottiin, ei oo ikinä ennen noin paljon nauttinut :) hieman oli selkä kireämpi oikealta puolelta ja ristiselkä myös vähän kireä joten ne hoidettiin auki. Tiina näytti myös miten voin venytellä zebben selkää itse.

Sain myös itse sitten hoitoa ja olin (niinkuin tiesinkin) vinompi kuin viime kerralla :/ selkä on kyllä vähän vaivannut sen jälkeen kun kesällä Laaksolla sain sen akuutin selkäkivun, tuntuu että se ei täysin tästä ikinä palautunut. Hoidon jälkeen kuitenkin selkä oli paljon suorempi joten nyt pitää yrittää ylläpitää tämä ja pitää yrittää käydä pari kertaa tiheämmin aikavälein hoidossa niin sais tän selän vielä suoremmaksi :) Fustraa ajattelin myös kokeilla tässä kun saan aikaa, kun senkin pitäisi olla hyvä mun kropalle!

Nyt on kyllä mukavan suora olo ja jotenkin tuntee että kropalle on tehty jotain, on sellainen outo "arka" fiilis, varsinkin ristiselässä missä olen eniten vino, mutta tuntuu oikeen hyvälle ja toivon että huomenna ollaan Zebben kanssa suorempia treeneissä ;)

2 kommentarer

  1. Fustraa on kovasti kyllä kehuttu ja sen pitäisi olla tehokasta. Hintavaa se kylläkin vain on. Jos päätät sitä kokeilla, niin kerro ihmeessä, että mitä siitä pidit :)

    SvaraRadera
  2. Moikka saisko sun mielipidettä udella nuoren hevosen ratsastuksen suhteen kun nyt tulee eri tahoilta niin ristiriitasta kommenttia.
    Näetkö paremmaksi, että nuorta ja isoliikkeistä puokkia ratsastetaan hitaasti ja etitään tahtia sitä kautta vai onko parempi antaa liikkua isosti, reippaammassa tahdissa kuitenkaan ilman, että hevonen karkaa alta? Miksi näin?

    Olisi muutenkin mielenkiintoista lukea sun mietteitä nuorten ratsastuksen suhteen.

    SvaraRadera