Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 20 oktober 2013

Kotona taas!

Vaasaan on talvi saapunut.. Maa oli ihan jäässä tänään kun lähdin tallille joten ei muuta kun traikku auton perään ja maneesille -->

Kajaani maaliskuu 2013
Hilton oli taas kerran ihan mahtava! Tehtiin vähän piaffia alussa, tässä annan sen liikkua ihan reippaasti eteen jotta eteenpäinpyrkimys säilyy. Ja toki sillä ei olis vielä voimiakaan mennä piaffia ihan paikallaan ;) se tulee tosi hienosti kasaan tällä työllä, vähän se innostui välillä liikaa ja otti pari laukka-askelta paikallaan ja melkeen pystyyn-nousu, mutta tämäkin johtui varmaan vähän epävarmuudesta kun on niin uusi juttu että ei aina voi heti ymmärtää mitä mä haluan :) heti kun teki pari hyvää askelta taputin sitä tosi paljon ja kehuin sitä äänellä, tästä Hilton tykkää :)

Ravissa harjoittelin eniten vaan väistöjä koska niitä pitää esittää sitten Ypäjällä sekä perjantaina että lauantaina. Tein sitten myös parit ravilisäykset jotka sujui hyvin. Laukassa sain eniten harjoitella vastalaukkaa koska se vähän odottaa vaihtoa koko ajan. Jatkoin sitten vaan vastalaukkaa isolla ympyrällä, välillä suoraan eteen ja välillä kaarsin taas puoliympyrälle. Sujui sitten tosi hyvin kun se tajusi vaan rentoutua siinä ja ajatella eteenpäin, eikä odottaa vaihtoa.
Kuopio kesä 2012 < 3
Zebben kanssa oli tänään todella hankalaa ravissa. En saanut löydettyä hyvää ravia enkä millään saanut sitä oikeen selän yli. Pätkittäin kuitenkin rupesi sitten sujumaan ja oikeassa kierroksessa tuli oikeen superhieno fiilis välillä mutta vasemmalle on niin VAIKEAA!!! Hyvä juttu oli se että ravisulut olivat superhienot! Miten sekin voi olla mahdollista :P Oli kaiken kaikkiaan hieman vaikeeta tänään, mutta Zebbe on yleensä näin kun pariin päivään ei ole ratsastanut. Teki kuitenkin pätkittäin ihan hyvää työtä ja oli positiviinen ja innoissaan, se on tärkeetä :)


Inga kommentarer

Skicka en kommentar