Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 6 oktober 2013

Sunnuntaitreenejä

Hepat olivat reagoineet aika erilailla eilisen hyppelyyn; Hilton oli vähän väsynyt ja Zebbellä oli vielä vauhti päällä eilisestä, oli aika vahva edestä ja halusi vaan juosta lujaa...

Ratsastin Hiltonin kanssa sitten vaan siirtymisiä paljon enkä tehnyt sen kummempia enkä ratsastanut kauan. Zebben kanssa meni sitten kauemmin kun se oli vähän unohtanut että pitää kuunnella puolipidätteitä ja kantaa takaosan päällä ;) kuitenkin pätkittäin meni oikeen hyvin ja pohjakin oli todella raskas sateen jälkeen ja kun se oltiin just "käännetty" niin oli toki todella raskas sen takia, joten varmaan senkin takia Zebbe oli vähän vahva edestä, voi myös olla että oli vähän lihaskipuja takapäässä kun eilen pomppi niin täysillä esteitten yli ;)

Zebbe joka on aina vähän likainen pääsi kunnon pesuun ja pesin sen hännän ja jalat ja virutin koko hevosen lämpösellä vedellä. On nyt ainakin loppupäivän puhdas ollut, huomenna voi olla jo oma keltainen itsensä taas ;) (usein joudun pesemään sen sekä ennen että ratsastuksen jälkeen, tai ainakin yritän aina pestä pois ne likaisimmat kohdat kun se näyttää muuten niin järkyttävältä)

Onneks saan sen pysymään puhtaana kisapäivinä kummiskin ;)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar