Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 5 oktober 2013

E.S.T.E.I.T.Ä !

Voi HITTO mikä hauska päivä meillä oli tänään tallilla! Hevosilla oli varmasti vähintään yhtä hauskaa :)

Tina hyppäsi Hiltonilla ja se liikkui heti alusta asti todella hienosti ja oli paljon aktiivisempi kropastaan ja oli tosi kiva nähdä kuinka hieno se oli Tinan alla :) ennen se aina teki pariin ekaan hyppyyn melkeen stopin ja oli vähän pihalla eikä oikeen tykännyt, mutta nyt se innostui heti kavalettipuomeihin ja meinas lähteä köyrimään :D ihanaa,niinhän sen pitääkin olla sillä oli selvästi hauskaa ja oli itsevarma kun tiesi mitä piti tehdä :) se ei oo ennen noin hyvin hypännyt joten oli ihana nähdä kun se ekaa kertaa oikeen nautti ja piti hauskaa!

Zebben kanssa minä olin itse täysin hukassa, sen varmaan näkee kuvissakin kun en aluksi tiennyt ollenkaan mitä hittoa mä tein :D Zebbe joka oli todella innoissaan kuitenkin reppana yritti parhaansa korjata mun virheitä mutta pikkuhiljaa rupes sujumaan paremmin :) päätin kuitenkin antaa Tinan hypätä sillä lopuksi pari estettä kun säälin vähän Zebbeä kun mä vaan pilasin sen hypyt :P mutta tosiaan tosi hauskaa meillä oli silti ja Zebbe oli mun kanssa niin kiltti < 3

Kun mentiin taluttelemaan loppukäynnit hevoset vähän villiintyi ja molemmat pomppi vähän pystyyn; näyttää mun mielestä selvästi sitä että niillä oli niin hauskaa että piti vähän irrotella vielä lopussakin :)

Tässä vielä kuvia jotka ihana Sofia Hongell otti meistä, super iso kiitos vielä!!

Tina & Hilton:

                                                         Minä & ZebbeHevosen vaihto :)

                                                Tina & ZebbeRakas < 3

14 kommentarer

 1. Ei ole helppoa hypätä koulusatulassa :) mullakaan ei ole kuin koulusatula ja silloin harvoin kun hyppään, niin on vähän hankala olla, vaikka lyhentäisi jalustimia vain kaksi reikää. Estesatulassa en edes osaa enää olla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ei varmaan ookkaan mutta mäkään en varmaan osais istua estesatulassa joten mun omassa satulassa oli oikeen turvallinen olo kummiski :P

   Radera
 2. Varsinkin tossa ekassa isommassa esteessä hilton näyttää estehevoselta ja sen näkee että kaikki nautti :D

  SvaraRadera
 3. Vautsi miten kivoja kuvia, molemmat hepat on niin tyytyväisen näköisiä ! :)

  SvaraRadera
 4. Ihania kuvia! mukavalta näyttää. Kiva kun julkaisetkin näitä este ja maasto juttuja koska kaikki ajattelee aina että kouluratsastajat ei mee muutakun koulua, ja minä taas yritän aina muille kertoa että kyllä nekin menee esteitä ja maastossa. Huippua! Jatka samaan malliin!

  SvaraRadera
 5. Hei, oletko huomannut, että Hiltonilla on aika hyvä tyyli hypätä? :) Oletko ajatellut, että sillä voisi kisata esteilläkin? :) Zebbestä taas huomaa, että on kyllä enempi sen juttu mennä koulua.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hiltonin hienoista hypyistä täytyy kyllä antaa Tinalle kredsit, ja Zebben huonoista hypyistä syyttää sitten mua :P mutta Hilton hyppäs kyllä tosi hienosti eilen, se ei oo edes tykännyt koko hyppäämisjutusta ennen mutta nyt se rupeaa tajuamaan mitä sen pitää tehdä ja hyppää oikeen hyvin ja nauttii siitä :) mutta kyllä se saa kuitenkin keskittyä tuohon kouluun, esteet ovat vaan sellainen hauska juttu meille, että saadaan vähän vaihtelua ja välillä vaan tehdä jotain kivaa ilman mitään paineita :)

   Radera
 6. Näkyy ainakin kuvista kuinka hauskaa teillä on ollut :)

  SvaraRadera
 7. Heiheihei! Mitkä suojat Zebbellä on edessä? Veredukset irtokarvoilla vai jotkin muut? Kaveri haeskelee kuumeisesti kunnon karvasuojia tammalleen jolta on hoidettu aktiiviset liikaluut molemmista etusista ja jatkossa saa käyttää vain pinteleitä tai pörrösuojia.. Hänen puolestaan tässä utelen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. oi apua, en edes itse tiedä :P löysin nuo sattumalta autotallista ja ne ovat tosi vanhat, merkkejä niissä ei ole joten en osaa auttaa :/ mutta luulis että samantapaisia löytyy netistä :)

   Radera
 8. Ooi heppas hyppää hienosti! Hei etkös ookkin tehnyt jo postaukset missä molemmilla kerrot kisakaudesta ja että oli kauden vikat kisat. Mutta oot kuitenkin ilmottautunut ypäjälle?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) joo olin vissiin vähän liian nopea, en ollut suunnitellut lähteväni ypäjälle kun en luullut että siellä olisi molemmille hevosille luokkia mutta nyt olikin joten kauden vikat kisat ovat sitten OIKEESTI ypäjällä :)

   Radera
 9. Älä aliarvioi itseäsi, sähän kiikut hienosti kyydissä kun Zeppe iloisena irrottelee! :)

  SvaraRadera
 10. Ihanaa nähdä kouluhevosia jotka saavat pitää hauskaa esteillä! Huippukivoja kuvia :)

  SvaraRadera