Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 13 oktober 2013

Ihana aurinkoinen sunnuntai!

Tänään oli oikeen mahtava syys-sää kun aurinko paistoi ja koko päivän sai viettää tallilla :) Ensin olin ajatellut että lähtisin taas maneesille mutta kun oli niin hieno sää ulkona niin päätin jäädä kotikentälle treenaamaan.

Aloitin Hiltonin kanssa. Se oli heti alusta tosi pehmeä ja letkeän tuntuinen. Ratsastin meidän isolla "estekentällä! ja siellä on tosiaan ihanasti tilaa, joten huomas että Hiltonkin liikkui hienosti eteen tämän takia ( ja ehkä koska se on tottunut että täällä hypätään ;) ). Tehtiin laukassa vähän kokoamisia piruettilaukkaan ja se oli supersuper reipas tässä tänään! Sitten tehtiin vähän sarjoja, ne onnistui välillä oikeen hyvin ( yks sarja joka kolmannella) ja välillä vähän huonommin, kun se ei aina reagoi vaihtoapuun tarpeeks nopeasti vaan on vähän hidas, tämä tapahtuu juuri oik-vas vaihdossa ja tuntuu oikeen siltä että sen pitää vähän jäädä ajattelemaan että miten ne jalat pitikään heittää :P mutta muuten sen vaihdoista on tullut todella näyttävät ja isot joten kyllä se siitä :)
Zebbekin tuntui oikeen letkeältä ja hyvältä heti aluksi , oliskohan voinut johtua siitä että eilen sai mennä ihanalla geopad-pohjalla? ;) tehtiin Zebben kanssa sitten laukassa parit sarjat kakkosiin asti, sujui aivan perfectosti! Tein myös vähän työskentelypiruetteja missä pikkuhiljaa pienensin ja lopuksi käännettiin melkeen "kunnon" piruettia, mutta yritin pitää sen vähän isompana kuitenkin kuin kisoissa. Lopuksi työstin sitten ravia ja ensin ratsastin oikeen pientä ravia ja täytyy sanoa että Zebbe ei enää lähde "kaatumaan" lapojen päälle kun siirryn raviin vaan se kantaa jo paljon paremmin etuosaa! kuitenkin se on vähän hankala enkä ihan saa sitä päästämään täysin etuosasta mutta paljon paljon paremmin se jo kulkee, joten edistystä tapahtuu koko ajan!

Ratsastuksen jälkeen klippasin vielä Sofian hevosen, jonka jälkeen jäin sitten vielä vähän seurustelemaan Zebben ja Hiltonin kanssa. On ne kyllä vähän hassuja, Zebbe pussailee koko naamaa ja Hilton rapsuttaa mun jalkoja tai yrittää "leikkiä", ottaa esim harjan suuhun ja heiluttelee sitä :P Voisin jäädä vaikka kuinka kauan siihen "hengailemaan" niitten kanssa mutta joskus sitä on lähdettävä kotiin :P


2 kommentarer

  1. Olitko se sinä joka voitti voitto kotiin arvonnasta liput hihsiin? :)

    SvaraRadera