Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

fredag 17 april 2015

Hiltonille hatun nosto!!!

Mä en kestä! Mä olen Hiltonista niin ylpeä että halkean! Mieletön hevonen, menee ja debytoi kauden ekassa startisssa elämänsä ensimmäisen Prix St Georgesen, ja tuloksena 63.05%, eka ei sijoittunut! Ja tuohonkin rataan mahtui monta rikettä että ihan ihmejuttu! Hilton rikkoi molemmat vaihdot piruettien jälkeen, ja sarjan joka kolmannella. Muuten ihan jees, huomaa toki että tämä on sille uutta, mutta poika tsemppaa niin täysillä aina < 3


Zebbe saa kyllä vähän hävetä :D Se hävisi Hiltonille tänään, sen tulos oli "huikeat" 62.89%. Poika vähän "innostui", ja rikkoi heti ekan ravilisäyksen, lähti vetään toisessa lisäyksessä, potkas melkeen jokaisessa yksittäisessä vaihdossa, eikä kuunnellut mua sarjoissa vaan veteli omiaan :P Tämä nyt oli ihan odotettua ja mielestäni aika jees että tommosella tosi huonolla suorituksella kuitenkin tulee melk 63% ja toka ei sijoittunut. Zebbe tarvii ne parit kisat kauden alkuun että vähän malttaa odottaa ja rauhoittuu. Nyt se oli muhun tosi ärsyyntynyt kun yritin vähän saada puolipidätteitä läpi ja odottamaan mua, se halus vaan mennä omaa tahtiaan.. Suon sille anteeksi, se on sellainen pikku hölmö heppa että < 3 toivotaan että huomenna olis edes vähän parempi :D Vaikka saattaa olla että tässä menee vielä pari kisaa mönkään ennen kun tää innostus vähän rauhoittuu.. :P ja kyllä mulla on vielä paljon hakemista sen kanssa että löydän sen yhteisen säveleen taas silleen 110%...
Mutta tosi kivaa on taas päästä kisaamaan, vaikka herätyskello soi tänään klo 05 :P nyt ollaan hotellilla ja tarkoitus ottaa päikkärit että jaksaa sitten taas. Käydään liikuttamassa heppoja vähän illalla, kävelyttämässä, ja katsomassa nuorten ratsastajien luokka!

16 kommentarer

 1. Ihana luonteikas Zebbe <3 Ja hieno suoritus Hiltonilta! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on kyllä, pikku hölmä-heppa :P Hilton on ihan mieletön hevonen, en voi kyllä muuta sanoa, olen ihan yllättynyt!

   Radera
 2. Hienot suoritukset ja tavallaan tuolle Zebbelle ei voi ja ehkä kannatakaan kuin nauraa :D Osaa mutta kun "tietää vaan paremmin".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näin se on :P eiköhän se siitä taas, antaa sen nyt yrittää, kyllä se huomaa pian että ei sen taktiikalla kovin hyviin tuloksiin pääse :D

   Radera
 3. Hyvä te! Olisi tosi kivaa saada videota radoista vaikka tulikin rikkeitä. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) joo katsotaan, Hiltonin radan ehkä kehtaan julkaista, Zebben omassa ei ole mitään katsomisen arvoista :D

   Radera
 4. Kun oot ypäjällä kisaamassa, niin missä sun hevoset ja sä itse yleensä yövyt? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Me ollaan Loimaan seurahuoneella ja hepat opistolla :)

   Radera
 5. Vaude, pakko sanoa tämä vihdoinkin, olen jo alusta asti miettinyt että wau minkä timantit olet löytänyt kun Hiltonin osti :D Kateellinen olen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En mäkään tajua kuinka upea hevonen se on :D

   Radera
 6. Miten noi huomisen aikataulut menee kun sanoit aiemmassa postauksessa että olisit ekassa luokassa joskus kahden jälkeen ja vikassa vasta illalla kuuden jälkeen, mutta Kipasta löytämäni aikataulun mukaan olisit heti aamulla yhdeksän kieppeillä ekassa luokassa ja illalla kuuden jälkeen toisessa? Olisin mielellään tullut katsomaan, mutta sitten kisapaikalla menisi yli 10 tuntia jos haluaa nähdä sinun molemmat suoritukset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mä starttaan kyllä ennen klo 10 huomenna hiltonilla ja zebbellä vasta illalla :) kipan.ajat on oikeassa :)

   Radera
 7. Onnea! Hilton on kyllä niin näyttävän näköinen hevonen etten ihmettele yhtään sen menestystä. :) Tsemppiä huomiselle!

  SvaraRadera
 8. Oon niin onnekseni kun hilton pärjää! Jotenkin aina ollut sellainen olo (en tiedä pitääkö paikkaansa) että zebbe on sulle ykkönen. Mutta mun mielestä hilton on hienompi :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä Hilton kirii äkkiä perässä ;)

   Radera