Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 20 april 2015

Helsinki International Horse Show - Hyvässä seurassa

(Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Helsinki International Horse Shown kanssa.)Olen oikeen iloinen tästä uudesta yhteistyöstä Helsinki Horse Shown kanssa. Niin kuin varmaan jo tiedätte, siellä kisaaminen oli minun elämäni paras kisa so far, ja muutenkin koko HIHIS on ihan tosi mahtava hevostapahtuma täällä Suomessa, joten on ilo esitellä teille eri kampanjoita ja infoa kisasta tässä kesän mittaan.

Seuroille olisi nyt tarjolla "hyvässä seurassa"- kampanja, jossa seurat voivat saada -25% alennuksen lipuista, tai vaihtoehtoisesti kerätä rahaa omaan toimintaansa, lisää tietoja kampanjasta löydätte täältä!

Toinen mahtava tarjous joka on voimassa koko huhtikuun ajan, World cup-sunnuntai lipun voi ostaa hintaan 69€ ( normaalisti 140€). Horse Show -sunnuntaina on tarjolla myös ihanan maukas brunssi ja tietenkin Expossa on hyvät shoppailumahdollisuudet. Sunnuntaina kilpaillaan myös kouluratsastusta Knock Out Dressagen muodossa ja esteratsastuksen kansallisia luokkia. Show-ohjelma tarjoaa häkellyttävän Avantgarde Horse & Dance -shown (http://www.avantgarde-horses.com) Tämä päivä on siis varmasti elämyksiä täynnä jokaiseen makuun :) Täältä lisätietoa tästä tarjouksesta ja ohjelmasta!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar