Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

onsdag 29 april 2015

Lomailuviikko...

Eilen illalla hepat rokotettiin, eli loppuviikko mennään aika kevyeesti. Tänään oli vaan kävelypäivä, huomenna ainakin Zebben on pakko päästä vähän ravailemaankin,muuten se rikkoo itsensä tarhassa... Onneks Hilton on yleensä rauhallinen vaikka oliskin vähän enemmän vapaata ;)
Zebbelle en laita satulaa nyt koko viikkoon, vaan ajattelin sitten mieluummin juoksuttaa sitä ja kävelyttää maastakäsin metsässä. Hiltonin kanssa aloitetaan la:na jumppaaminen, ja ensi viikolla molemmat hepat olisi tarkoitus jumpata mahdollisimman vetreiksi. Sitten lähdetäänkin 8.5 Helsinkiin, siellä olisi Laaksolla kisat 9-10.5, Zebben olen ilmoittanut sekä lauantain PSG:n että sunnuntain Inter 1:seen. Hilton starttaa vain la:na PSG:n.Tämän jälkeen jäädään sitten Nipsun luo treenaamaan viikolla kohti 14.5 Vihdin kisoja. Päätettiin nyt sitten myös ilmoittaa Hilton Inter 1:seen... Sen voi toki perua sitten lähempänä jos siltä tuntuu :P Ja tämä ei ollut vain minun "oma" päätös, vaan Nipsu oli myös ajatellut samoja kun siltä tästä kyselin ;)

Mutta mulla on oikeen hyvä fiilis tuon hevosen suhteen nyt, ja se osaa kaikki Interin jutut eli siinä mielessä ei tunnu hankalalta. (Minulla on kylläkin hankalaa saada ne kokopiruetit tehtyä mutta toisaalta, ei Zebbekään ole tehnyt paljon asioita oikein siellä radalla, että Hilton jos tekee kaiken muun hyvin se jo riittää pidemmälle kuin Z :D)
Aika nopeasti tuntuu kyllä että Hilton etenee, mutta minkä sille voi kun on niin reipas heppa! :) Mutta katsotaan nyt miten rupeaa tuntumaan kun kisat lähenee... :P En oikeen itse edes usko tätä todeksi, että edes tämmösiä asioita pohdin, Hiltoninhan piti mennä maks Va B-tasolla :D

3 kommentarer

 1. On kyllä Hilton yllättänyt minutkin, ajattelin silloin ensi videoita ja kuvia siitä nähdessäni, että on kyllä komea ja iso, mutta muistan epäilleeni sen kokoamiskykyä tosi paljon kun silloin se varsinkin ravissa potki niin paljon taakse alle astumisen sijaan. Positiivinen, ihana yllätys :) Ja kyllä hyvä ratsastettavuus peittää paljon fyysisiä puutteita, sekin tietysti on selvä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. sitä samaa minäkin silloin mietin, ja tosiaan, ei kukaan uskonut siihen kun mä sen ostin :D onneksi kuitenkin uskoin itseeni ja myös hevoseen, Hiltonillahan on juuri se kokoamiskyky ihan mieletön, mitä ei olis kyllä silloin nuorena uskonut :P ja se mikä tosiaan Hiltonissa on se kaikista parasta, ja mikä on vienyt sen näin pitkälle, on sen luonne ja ratsastettavuus, se on ihan mahtava! Ei ole mitään parempaa tunnetta kun se kun ratsastan Hiltonilla ja oikeen tunnen kuinka se oikeasti yrittää 110% ja tekee kaikkensa jotta olisin tyytyväinen siihen <3

   Radera
  2. "Hyvä hevonen "paskalla luonteella" on oikeasti "paska hevonen" hyvällä rakenteella..."

   Harva huippuhevonenhan on mikään joka tädin alle istuva ratsu, kyllä niillä melkein kaikilla on omat juttunsa varsinkin mitä pidemmälle niitä viedään, mutta hevonen, jolla on huono asenne on kyllä äärimmäisen hankala viedä eteenpäin vaikka se rakenteensa puolesta istuisi ylämäkeen jatkuvasti...

   Kyllä hyvä luonne luo edellytykset hyvään ratsastettavuuteen ja hyvää ratsastettavuutta voi tietenkin aina kehittää. Mutta kuka jaksaa happaman ja jatkuvasti patistettavan hevosen kanssa tehdä, jos on tuollaisia Hiltonkin kaltaisia työmyyriä tarjolla?

   Radera