Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 19 november 2012

Ehdottakaa aihe / otsikko

Tuntuu vähän yksitoikkoiselta aina kirjoitella päivän treeneistä, niin ajattelin että te lukijat saatte ehdottaa minulle aiheen tai otsikon mistä kirjoitan postauksen :) valitsen pari parasta aihetta/ otsikkoa josta sitten kirjoitan!

Nu får alltså ni läsare välja ett ämne / rubrik som jag skall skriva ett inlägg om :) jag väljer ut några intressanta som jag sedan skriver om!


14 kommentarer

 1. Minä haluaisin lukea kirjoituksen aiheesta:
  "Mitä (kilpa)kouluratsastajalta vaaditaan?"
  Ja
  "Miten minusta tuli kouluratsastaja?"
  (lähinnä, mitkä on ollut tärkeimpiä asioita, miten se on onnistunut, minkä asioiden kanssa on pitänyt työskennellä eniten)

  SvaraRadera
 2. Näin siistin ja letitän hevoseni-tyylinen tuunauspostaus

  SvaraRadera
 3. Hevosen osto ulkomailta tyylinen postaus kiinnostaisi.

  SvaraRadera
 4. Olisi mukava lukea enemmän minkälaisia harjoituksia/tehtäviä teet ratsastaessasi ja saada niistä ideoita ja vinkkejä omaan ratsastukseen.

  SvaraRadera
 5. Miten löydän hyvän kouluhevosen. Miltä kouluhevosilta yleensä ottaen vaaditaan. Mistä, millä hinnalla eri tasoisia lähtee yms.

  SvaraRadera
 6. Olisi mielenkiintoista lukea opiskelustasi ja sen yhdistämisestä hevosiin + töihin?
  nimim. samalle alalle pyrkivä

  SvaraRadera
 7. Hur håller du hästarna motiverade, glada och energiska

  SvaraRadera
 8. Din idol i dressyr världen, en person du själv ser upp till och får idéer från.

  SvaraRadera
 9. Minä myös haluaisin tietää mitä harjoituksia teet kun ratsastat, että sais ideoita omaan ratsastukseen kun joskus vaan menee uraa pitkin eikä millään keksi mitään
  :-)

  SvaraRadera
 10. Mitkä on olleet itsellesi haasteellisimpia asioita, onko ollut jotain ongelmia joihin olet joutunut kiinnittämään enemmän huomiota? Vieläkö tasoisellasi ratsastajalla on huonompia päiviä, jolloin esim lantio ei pyöri niin hyvin tai toinen jalka heikompi tms ja ratkaisukeinoja ongelmiisi.

  SvaraRadera
 11. Mua kiinnostaisi kovaasti postaus siitä miten läpiratsastat hevosen (tiedän että tälläinen läpiratsastus postaus täällä olikin jo joskus, mutta siinä keskityttiin mielestäni lähinnä siihen mitä läpiratsastus tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on hevosen ja ratsastajan kannalta).

  Lisäksi olisi kiinnostavaa kuulla sun mielipiteitä varsojen/nuorten hevosten koulutuksesta Suomessa. Ja no kiinnostaisi myös postaus siitä, että mikä tekee kouluhevosen ja kouluratsastajan.

  SvaraRadera
 12. Yllä mainituista aiheista saisi hyviä yhdistelmävastauksiakin, joissa voit linjata omia kokemuksiasi ja näkemyksiäsi :-)
  Esim:
  -"Miten minusta tuli kouluratsastaja?"
  (lähinnä, mitkä on ollut tärkeimpiä asioita, miten se on onnistunut, minkä asioiden kanssa on pitänyt työskennellä eniten)
  - "Mitä kouluhevoselta yleensä ottaen vaaditaan"
  - Minkälaisiin asioihin kiinnität huomiota arvioidessasi esim. sinulle ratsutettavaksi tuotua hevosta.
  - Idoleistasi kouluratsastuksessa

  SvaraRadera
 13. Kiinnostaisi, minkälaisilla tehtävillä jumppaat hevosia? Lisäksi miten kannattasi aloittaa treenit jos hevonen palaa pitemmältä lomalta? Miten rakennetaan sellainen kouluhevosen peruskunto ja miten kehitetään voimaa takapäähän?

  SvaraRadera
 14. - Nämn 3 bra grejer med din utbildning och 3 dåliga sidor
  - Tips för hur man orkar ta igenom alla tenter på juri

  SvaraRadera