Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 26 november 2012

Viikon suunnitelmat!

Taas kerran maanantai, mihin nämä viikot häviää? Tuntuu että päivät menevät todella nopeasti. Pianhan onkin jo joulu :)

Pian taas Ypäjälle :) kuvassa minä ja Hilton Ypäjällä keväällä-12 


Tänään juoksutin molemmat hevoset ulkona pessoa-systeemillä, eli kunnon paussi kouluväännöistä tuli nyt, mikä on varmasti ihan hyvä koska haluan että he jaksavat työskennellä innokkaasti kisoihin asti. Hiltonin annoin mennä eniten vasenta laukkaa ja aika reippaasti,kun se on sille vaikeaa. Zebben kanssa paljon siirtymisiä ja välillä oikeen pienellä ympyrällä jotta se taipuisi hyvin rungostaan. Se antoi tosi hienosti periksi molempiin suuntiin niskasta ja oli tyytyväisen näköinen.


Huomenna ja keskiviikkona olisi tarkoitus treenata selästäpäin taas pätkiä ohjelmista( Hiltonille pääpaino vastalaukoissa ja Zebben kanssa pirueteissa ja raviohjelmassa, eli ne vaikeat kohdat :) )sekä jumpata hevosia. Zebben kanssa paljon notkistelua ja Hiltonin kanssa nopeita siirtymisiä ja käännöksiä. Torstaina sitten kevyeempi päivä ja perjantaina ratsastan Hiltonin kanssa Collianderin valmennuksessa ja Zebben kanssa teen kunnon treenit yksin. Lauantaina olisi tarkoitus ratsastaa sitten Zebben kanssa Collianderin valmennuksessa ja sen jälkeen lähdetäänkin muuttokuorman kanssa uudelle tallille missä sitten ratsastan Hiltonin.

Eli jonkin verran pakkaamista olisi tiedossa tällä viikolla jotta saan kaikki sitten lauantaina mukaani ;) Sunnuntaille sitten luvassa minulle ja hevosille lepopäivä.


10 kommentarer

 1. Ihan mielenkiinnosta kysyn että minkä takia hevosesi vaihtavat tallia niin usein? Ei ole toki paljo vastata jos kysymys on jotenkin sopimaton mutta mielestäni olette muuttaneet usein?

  SvaraRadera
  Svar
  1. moikka! viimeksi muutettiin alkuvuodesta kun tuo tommin talli tuli valmiiksi koska sain hevoseni samaan talliin ja myös lähemmäksi kotoa. ennen tätä asutiin samalla tallilla monta vuotta, mutta sinne oli matkaa yli 20km ja tommin talli oli 7km matkan päästä ja tosiaan se tärkein että sain hepat samalle tallille. tämän piti olla yksityistalli mutta yhtäkkiä ilmestyi sinne kuukausi sitten ratsastuskoulutoiminta mikä ei oikeen mulle sovi koska haluan mieluummin iltasin käydä ratsastamassa joten sen takia muutetaan nyt pois. en oikeen voi sille mitään kun nykyisellä tallilla muuttui toiminta yhtäkkiä joten en halua sinne jäädä.

   Radera
 2. Moi!
  Mielenkiinnosta; minne olet muuttamassa hepat? Ei ole pakko vastata jos et halua!
  Kiitos koukuttavasta heppablogista!! =O)

  SvaraRadera
  Svar
  1. muutetaan takaisin sinne tallille missä Hilton oli ennen kuin muutettiin Singsbyhyn,, eli tuonne Hubertukselle. Päästään treenaamaan isossa maneesissa koko talven, ihanaa :) ja asun itse myös ihan lähellä tallia. kiva että tykkäät blogistani :)

   Radera
 3. Voisitko tehdä joskus postauksen miten juoksutat pessoalla hevosiasi. Kuinka pitkät työskentelyt ja minkälaisilla kiinnityksin tai missä pidät pessoan ja vaihteletko sitä jotenkin? Kuvat olisi myös kivoja :) Itse juoksutan myös hevostani pessoalla ja siinäkin varmaan monta eri tyyliä ja tapaa. Ja toki hevosestakin kiinni miten kannattaa mennä. Olisi kiva nähdä sinun tyyli :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. moikka! voin varmaan jossain vaiheessa,oikeastaan juoksutan yleensä Hiltonia aika lyhyeenä ja ylhäällä mutta vaan vähän aikaa, ehkä n 10min koska se on aika rankkaa mutta siinä se joutuu kantamaan itsensä tosi hyvin ja kulkee oikeen lyhyeenä kropastaan. Zebben kanssa sitten pidän sen vähän pidempänä ja matalempana koska sillä se kokoaminen ei ole ongelma vaan enemmän se niskan rentous :) joten riippuen hevosesta mennään!

   Radera
 4. Tiedätkö teidän ensi vuoden kisoista, että oletteko tulossa pääkaupunkiseudulle kisoihin? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. moikka! Kyllä varmasti ollaan sinne tulossa kisoihin myös, aika usein kisat ovat just jossain pk-seudulla. nyt en muista ihan tarkkaan missä kaikki kisat oli, mutta meidän olisi tarkoitus startata 7-vuotis cuppia Hiltonilla ja Zebben kanssa pikkukierrosta niin riippuen missä ne osakilpailut järjestetään :)

   Radera
 5. Hei! Vielä tuohon hubertuks asiaan yksi kysymys.. Meinaatko että sinne ei tule ratsastuskoulua? Eikös se ole taas vain ajan kysymys kun sinne tulee uusi yrittäjä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kyllä sinne varmasti tulee, on varmaan vähän pakkokin.

   Radera