Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 19 november 2012

Ykkösiä!

Tehtiin Zebben kanssa vähän ykkösiä tänään treenin lopussa, poika innostui vähän mutta saatiin kuitenkin 3 vaihtoa peräkkäin tehtyä :) tässä on ehkä isoin ongelma selässä, eli mun täytyy oppia miten antaa vaihtoavut kun ne tulee niin nopeasti. Kolme onnistuu mutta sen jälkeen meen itse vielä vähän sekaisin. Zebbehän on tehnyt Saksassa muistaakseni 4 tai 5 peräkkäin joten kyllä se on siitä kuskista kiinni :) on niin kivaa päästä treenaamaan vähän "GP-liikkeitä" Zebben kanssa, olemme niinkuin vähän lähempänä tavoitetta, joka vielä pari vuotta sitten oli vain unelma ja haave. Paljon töitä on vielä edessä mutta kivaa on että ollaan jo näin pitkällä !Hiltonin kanssa ollaan nyt vähän eri tasolla, kun sen eteenpäinpyrkimys laukassa tosiaan katosi tässä noin viikko sitten. Eilen sai pamauttaa sitä aika kunnolla eteen laukassa (varsinkin vasemmassa) ja samalla linjalla jatkettiin tänään. En halua nyt mitään muuta kun että se oppisi lähtemään pohkeesta ETEEN eikä YLÖS laukassa. Mentiin sitten pari kierrosta ihan kevyeessä istunnassa ja mä yritin vähän äänellä "säikytellä" sitä että saisi sen kunnolla eteen :P hehe oli varmaan aika huvittavan näköistä mutta kyllä se toimi :) se tajusi tänään jo paljon paremmin mennä eteen pohkeesta kun eilen, joten ehkä jos me vielä pari päivää jatketaan tätä harjoitusta niin se tajuaa että laukassa voi myös mennä eteenpäin ;) eihän se hevosen vika ole, sehän tekee niinkuin sille on opetettu ja viime aikoina olen tehnyt tosi paljon todella koottua laukkaa, ihan piruettilaukkaakin ja kun se on niin iso ja hidas niin helposti käy sitten niin että se vaan "jää paikalleen". Tässä olisi itse pitänyt vaihdella aina kokoamisen jälkeen ratsastamalla kunnolla eteen ja sitten taas koota, mutta tiedänpähän nyt miten teen jatkossa ;)
Väsynyt herra ;)

Vähän pirteämpi jo kun ruoka odottaa :)

Huomenna tulee kengittäjä aamupvästä, ja aamulla maneesiin tulee kumirouhe joten ainakin toisella hevosella on pakko päästä sinne kokeilemaan uutta pohjaa ;) 

4 kommentarer

 1. Vaihdatko silti tallia vaikka uusi hyvä pohja ilmeisesti tuli sinnekkin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. kyllä, siellä on silti se ratsastuskoulu joka häritsee tosi paljon.

   Radera
 2. Hei!! sulla on tuossa bannerissa tuossa oikeanpuolimmaisessa kuvassa tuo ihana kisatakki!! mistä ovat ostettu mikä malli ja merkki?? haluan tuollaisen heti!:D aivan järkyttävän IHANA!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! Se on Spooksin kisatakki löytyy varmaan esim www.spooks.de :)

   Radera