Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 6 november 2012

Hyvä päivä alkaa aikasin!

Jepp näin se vaan menee :) olin koko viime viikon kipeänä ja sen takia aamut aina venyi siihen 10-11aikaan ennenkun pääsin vauhtiin, ja aika laiskaksi se vetää.. Eilen vielä nukuttiin pitkään mutta tänään oli pakko herätä ajoissa että saisin jotain tehtyäkkin! Yleensä olen herännyt 7-aikoihin mutta nyt on ollut vähän sellainen laiskempi kausi ;) pitää taas skarpata kun kouluhommia olis taas jonkin verran!

Tallille pääsin 9-aikaan, oli aika kylmä mutta aurinko paistoi joten päätin mennä juoksuttamaan Hiltonia ulkokentälle. Hilton oli ihan innoissaan oli tosi kiva nähdä kun se veti vähän pukkirodeoa, tekee sille hyvää kun se on muuten niin rauhallinen ;)
Hiltonin ihana kaula :)


Ihana aamu-aurinko :)


Zebben kanssa tehtiin ensin pieni maastolenkki, ja sen jälkeen maneesiin tekemään töitä. Zebbe rupeaa nyt pikkuhiljaa pääsemään takaisin siihen miten se oli ennen ruunausta, siis voiman ja notkeuden kanssa, teki superhienoa piaffia tänään ja sarjavaihdot oli sille kuin lastenleikki! Jumppasin myös vähän kohti piruettiä, pienellä ympyrällä piruettilaukassa ja yritin siinä vaan saada kunnolla läpi sisäohjasta ja sisäpohkeella ikäänkuin työnsin lapoja ulospäin,niin että se kantoi itseään eikä kaatuisi sisällepäin. Vasemmalle se teki niin hyvin että päätin ihan kääntää pari askelta ja se teki sen todella hienosti!! Oikealle on vielä vähän haastavampaa saada sen kantamaan oikean lavan kunnolla mutta kyllä se siitä :) on paljon helpompi työstää sitä nyt kun se ei koko ajan yritä heittäytyä vahvaksi edestä
;)Huomenna onkin sitten taas akupunktion ja hieronnan vuoro molemmille, ja minä pääsen osteopaatille, saa nähdä saako se tehtyä mitään mun vinolle selälle! Sama osteopaatti hoitaa sitten torstaina myös Zebben eli kunnon hoitoa tulossa nyt :) kiva nähdä miten Zebbe reagoi tuohon osteopaatin hoitoon kun sillä on selkärangan kanssa aina ollut vähän ongelmia..

4 kommentarer

 1. oi miten hyvä tunnelma ja kauniit sävyt alimmassa kuvassa.

  SvaraRadera
 2. Itse voin suositella jäsenkorjausta myös vinouteen. Minulla jo yksi kerta suoristi vinon lantion! Todella mielyttävä hoito ja kivuton. Voin suositella. Tosin siinäkin kannattaa hakea joku pitkään tehnyt :)

  SvaraRadera
 3. Hilton saanut tosi paljon lisää massaa ja hyvää työtä olet sen kanssa tehnyt. :) Kehitystänne on mukava seurata ja mielenkiintoinen blogi muutenkin, hyviä kouluratsastuksesta kertovia blogeja kun on ihan liian vähän...

  SvaraRadera
 4. Jessus tota Hiltonin kaulaa, se on HIENO!

  SvaraRadera