Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 25 november 2012

Puomiharjoittelu

Harvoin jaksan tai keksin mennä puomeja, mutta tänään halusin tehdä jtn vähän muuta, tekee mulle ja hepoille hyvää. Zebben kanssa päästeltiin täysillä laukassa myös, voi ihana kun se meni lujaa!! Zebbe meni myös puomien yli yllättävän hyvin. Laitoin vaan 4 ravipuomeja. Hiltonin kanssa yritettiin pari kertaa mutta se vaan kompasteli niitten yli joten taidan antaa jonkun esteratsastajan eka opettaa sille ;) tehtiin sitten enemmän nopeusharjoituksia, nopea laukka eteen ja jyrkät käännökset, vähä niinkuin esteratsastajat tekee uusintaradalla. Oli rankkaa Hiltonille mutta hyvää jumppaa :)

2 kommentarer

 1. Tosi ihanaa, että "true kouluratsastajat" jaksaa myös välillä antaa hevosilleen vapaapäiviä kouluratsastuksesta ja keksiä muuta. Tosi hyvältä kuulosti tuo kääntämisharjoitus laukassa! :) Puomit ja esteet silloin tällöin on kyllä tosi hyvää jumppaa. Monta tuntemaani kouluratsastajaa ei IKINÄ hyppää tai käy maastossa kouluhevosillaan, koska pelkäävät että menee rikki. Tsemppiä teille myös jatkoon, teidän blogia on kiva seurata! :)
  -roosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. heippa! Kiva että tykkäät blogista :) täytyy kyllä myöntää että olen aika laiska ottamaan puomeja esille mutta meillä oli kyllä tosi hauskaa viimeksi joten ehdottomasti pitäisi ottaa tämmöinen päivä mukaan viikko-ohjelmaan, se ei tee vaan hevosille hyvää vaan myös minulle, saa välillä vaan pitää hauskaa eikä ajatella joka askelta että mitä pitäisi korjata :P

   Radera