Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 22 november 2012

Nyt on kyllä hyvä vire päällä!

Molemmat hevoset kyllä kulkee nyt niin hyvin että huhhuh! Ratsastin tänään molemmat hepat kangilla, yritän vähän kokeilla että minkälaisen treenin ne tarvitsee sitten päivää ennen kisoja, yleensä molemmat on ollu parhaimpia toisena päivänä kun ratsastaa kunnolla joten katsotaan miltä ne tuntuu huomenna kun käydään ratsastamassa ohjelmia läpi toisella maneesilla.
Zebben kanssa yritin vähä uutta taktiikkaa itseni kanssa kääntää piruettiä, homman nimi on ollut se että se kääntää ja kokoaa tosi hyvin kun teen ympyrällä piruetin, ja tavallaan siitä pienennän tai isonnan ympyrää mutta hevonen on taivutettuna ja koottuna samalla tavalla kuin piruetissa ( = työskentelypiruetti) mutta sitten kun yritän mennä diagonaalille ja kääntää puolipiruetin niin mikään ei toimi, se vaan heittäytyy ympäri eikä se ole mikään piruetti. En saa kokoamista enkä asetusta läpi. Nyt yritin itse ajatella että tein sen diagonaalin samalla tavalla kun jos alkaisin ympyrällä kääntämään, ja kas kyllä toimi ja Zebbe teki jo paljon paremmat puolipiruetit! sain asetuksen ja kokoamisen läpi, vaikka itse piruetti oli ehkä vähän iso mutta mieluummin niin että se tekniikka on oikea. Se ei ole sitten vaikea pienentää sitä piruettia kunhan saadaan ensin tekniikka toimimaan myös diagonaalilla.

Hilton oli myös tosi hyvä ja lähti heti alusta asti laukassa eteen ;) jäi kyllä taas vähän paikalleen vasemmassa laukassa kun rupesin kokoamaan sitä. Tuntuu että sen etuosa nousee tosi paljon siinä vasemmassa laukassa ja se menee sille liian vaikeaksi sitten myös työntää eteen kun se ottaa niin paljon painoa taakse. Aika makealta se kyllä tuntuu ne parit askeleet mitä se jaksaa työntää myös eteen ;) Sain sen lopuksi ravissa todella hienoksi, sillä on aika hidas ja leijuva ravi ja pikkuhiljaa sitä voi pyytää enemmän takaosalle jotta saisi etujalat enemmän ylöspäin ja vielä enemmän ilmaa alle.


Oli kyllä niin kiva työskennellä molempien hevosten kanssa tänään kun ne oli niin positiivisiä ja irtonaisia ja letkeitä :) Zebben kanssa tietenkin erityisesti kun se oli niin hyvä suustaan vaikka oli kanget päässä ;)

Huomenna tuleekin varmaan kuvia ja videomateriaalia kun Cia tulee mukaan kuvaamaan :)

Me muuten varattiin eilen reissu Saksaan Frankfurtiin, lähdemme minä, Cia mun poikaystävä ja sen yks kaveri neljästään 14-17.12 sinne shoppailemaan,katsomaan kouluratsastuskisoja ( mm. Nurnberger pokaalin finaali ja GP-luokkia) missä on maailman paras EXPO!! ja sitten maailman parhaimpaan yöklubiin eli Cocoon Clubiin! Hitsi kun kivaa, en kyllä millään malta odottaa sitä reissua :)

2 kommentarer

  1. Måst bara säga TACK till dig som orkar skriva om ¨ditt¨liv! Det är så intressant att läsa om dina träningar,hästar och tankar... Keep up the good work :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv :) kul att få positiv feedback!

      Radera