Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 23 november 2012

Piruetti-video
Saatiin videolle puolipiruetit, itse olen tyytyväinen tuohon vasempaan piruettiin (ensimmäinen), oikealle ei ole tarpeeksi läpi ja taipunut rungostaan mutta ideaa on jo jutussa sataa kertaa paremmin kun vain kuukausi sitten joten olen todella tyytyväinen :) nyt Zebbe ei lähde heittäytymään sisäpohkeen ympäri vaan kuuntelee ja kääntää mun mukana. Tottakai näihin pitää vielä saada kokoamisastetta enemmän ja pienemmäksi mutta tosiaan parannusta on tapahtunut ja se on tärkein! Ja näettekö kuinka pehmeä se on nyt niskastaan? :)


Tehtiin vielä vähän paiffi-passage siirtymisiä kun Cia tuli perässä raipan kanssa, Zebbe teki tosi hienosti tämän harjoituksen. Ratsastin Prix St George luokan läpi ja vaikka se oli parempi kuin ennen se vieläkin menee vähän vahvaksi ja "juoksee" kun on ohjelman ratsastus kyseessä joten nyt pitää treenata ohjelmia enemmän, jotta itse myös pystyn ratsastamaan sen paremmin ettei pääse avuilta pois :)

Hilton meni muuten oikeen kivasti mutta vasemmassa vastalaukassa rikkoi ja vaihtoi laukan aika monta kertaa, kun se jää liikaa paikalleen siinä vastalaukassa eikä etene. Sain sen lopuksi menemään ihan parikin kierrosta ympäri maneesia vastalaukassa ja niin että se ajatteli eteen koko ajan joten eiköhän se siitä, pitää vaan harjoitella lisää :)

Onneksi kisoihin on vielä pari viikkoa niin ehtii vielä hioa noita asioita jotka ei ihan täydellisesti vielä toimi :)

7 kommentarer

 1. Oi että, hieno Zebbe! Et tiedäkään kuinka kateellinen olen sulle, siis sillain hyvällä tavalla :)

  SvaraRadera
 2. Upeat ratsukot!

  SvaraRadera
 3. hienon näköistä menoa, kiva katsella!

  SvaraRadera
 4. kiitos kaikille :) olen kyllä niin ylpeä mun Zebbe-pojasta <3

  SvaraRadera
 5. Voisitko joskus kertoilla vähän kouluratsastuksesta kilpailu-lajina, lähinnä että mitä eroa noilla vaikemmilla tasoilla on ja muutenkin vähän valaista asiasta!(:

  SvaraRadera