Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 28 november 2012

Huolestuttaa..

kun Ypäjän kisoihin on vielä niin vähän ihmisiä ilmoittautunut vaikka jo kahden päivän päästä on viimeinen ilm.pvä! Helppo A luokkaan on jo aika hyvin porukkaa ilmoittautunut mutta Yrjöön vasta 4  :S pelottaa ettei tuu tarpeeksi osallistujia :D

Mutta tämä on aika tyypillistä, lähes kaikki ilmoittautuu viimeisen ilm.pvän illalla, mitä mä en ymmärrä! Yritän päinvastoin ilmoittautua mahdollisimman pian kun en halua ottaa riskiä jos netti tai  nettipankki ei jostain syystä toimisi, niin kiva sitten jos ei sen takia pääse ilmoittautumaan kun jättää sen viimeiselle päivälle ;)

Mutta eiköhän tuonne ilmesty lisää ratsukkoja vielä perjantain mennessä! Voin sanoa että mulla on hirveä kisakuume, ihanaa että nämä kisat järjestetään tähän aikaan vuodesta, ei tule liian pitkää ja synkkää talvea ;)


Hepat oli muuten tosi loistavia tänään, Zebben kanssa tehtiin jumppaa, "ylitaivutin" sitä molempiin suuntiin jotta saisin sen lavat ja kaulan oikeen venytettyä ja lihakset "auki". Oli tosi rento ja hyvä! Hiltonin kanssa jatkettiin meidän vastalaukkatreenejä ja sujuu jo paljon paremmin, se on niin ihana hevonen! Mua välillä pelottaa ratsastaa sitä liikaa kun se tuntuu niin hyvältä ettei se vaan mene pilalle :D joten sen kanssa mentiin ehkä 30min yhteensä maksimissaan kun oli niin hyväntuntuinen tänään!

2 kommentarer

 1. Hei,
  Mitä kaikkea sä teet kun sä jumppaat sun heppojen kanssa? mitä liikkeitä ja kuinka paljon/kauan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zebben kanssa paljon ympyrällä,pienellä ja isolla paljon taivuttaen ulos ja sisälle, myös väistöjä ja vastalaukka taivuttaen kaulaa sisälle on tosi hyvä venyttävä jumppa. teen myös paljon väistöjä uraa pitkin (takaosa sisälle) ja vaihtelen väistön suuntaa,eli esim ensin pari askelta väistän vasemmalle siitä nopea suoristus ja väistö oikealle. väistöissä voi taivuttaa niskaa väistön suunnasta poispäin vähän enemmän kuin mitä esim kisoissa tekee, jumppaa hyvin lavat auki. Hiltonin kanssa en taivuttele kaulaa paljon kun se menee siitä helposti enemmän vinoon joten sen kanssa teen enemmän väistöjä suoralla kropalla,mutta tietenkin pakko myös jumpata sitä kaarevilla urilla mutta siinä yritän olla tarkkana että esim lapa ei työnny ulos jne.. :)

   Radera