Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 18 november 2012

Rääkki-sunnuntai kannatti!

Mua harmitti niin paljon kun Zebbe oli eilen niin jännittynyt niskasta enkä saanut sitä oikeen kulkemaan niin hyvin kun se osaa, niin päätin kuitenkin jatkaa vielä tänään ja päätin vähän säätää kankia, laitoin bridongin alemmas ja löysäsin turparemmiä vähän. Tein myös vähän erilaisen verkan, paljon väistöjä jotta saisin sen kunnolla läpi pohkeesta. Noh ihme ja kumma Zebbe oli tänään ihan mielettömän hieno!!! Tosi rento ja hyvä niskasta, sain sen ravaamaan sitä sen mahtavaa ravia ihan helposti nyt ja se kantoi itsensä juuri oikealla tavalla. Täysin eri kuin eilen!! Joskus pitää vaan jatkaa treeniä ja miettiä mitä teki väärin ja mitä voi muuttaa :) Zebbe sai ihan valtavan paljon kehuja ja oli kyllä niin tyytyväinen itseensä :) mun ihana ihana poika!!!

Hilton oli hyvä aluksi ravissa mutta laukassa sai kyllä kunnolla vaatia sitä eteen pohkeesta montakin kertaa, varsinkin vasemmassa laukassa, kun se ei millään haluaisi laukata ETEEN vaan jää vähän paikalleen. Se kuitenkin rupesi pyrkimään aika hyvin eteen sitten hetken päästä ja tein sitten vielä vastalaukat ja parit käynti-laukka siirtymiset.

Ratsastin molemmat ilman raippaa, olen taas mennyt liian pitkään raipan kanssa kun huomaa että lopetan vähän käyttämään pohkeita ja silloin en tietenkään saa niitä kunnolla läpi ja hevosta pohkeen eteen. Joten nyt raippa jää taas pois hetkeksi :)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar