Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 1 november 2012

What a feeling!!

matkalla tallille, lumi on sulannut ja ulkona oli nyt +7 astetta!
Heräsin aamulla hirveän huonovointisena, olin taas nukkunut tosi huonosti kun kurkku on entistä kipeämpi ja kuumettakin tuntui olevan. Makoilin sohvalla aamupvän ja huvitti niin paljon lähteä ratsastamaan Zebbellä että päätin lähteä vaikka mittari näytti 37,2.. Ja onneksi menin!!

Zebbe ei ole kertaakaan antanut noin totaalisesti periksi niskastaan ja ollut noin kevyt ja irti koko kaulasta! Oli jotenkin tosi outo tunne kun olisin voinyt vääntää ja kääntää niskaa ja kaulaa mihin asentoon tahansa eikä se pistänyt hanttiin! Tämä on ehkä se isoin juttu mikä toivoin että katoaisi ruunauksen yhteydessä! Ennen sen oli aina pakko pistää vastaan niskan kanssa ja "pullottaa" sen kanssa. Noh eihän tämä yksi kerta tietenkään todista että se tulevaisuudessakin tulee olemaan täydellinen edestä mutta ainakin se on mielestäni iso askel oikeaan suuntaan :) Zebbe on jotenkin paljon rennompi koko kropastaan ja sen sijaan että aina pitää pistää hanttiin kun pyydän jotain se kiltisti tekee sen heti :) Se jopa pystyi nyt moikata Hiltonia ilman että hörisi sille tai innostui liikaa, rauhallisesti siinä ne haisteli turvat vastakkain, Hilton aika hämmästynyt että miksi Zebbe ei huuda :D outoa kyllä että Zebbestä näin nopeasti on jo tullut ruuna!


Hiltonille oli pakko antaa vapaapäivä etten nyt tuu niin kipeäksi etten pääse Markon valmennuksiin viikonloppuna. Hiltonkin saa kerätä vähän energiaa siihen ;)

Nyt olisi kouluhommia, sain gradun takaisin kommentein joten on jonkin verran hommia vielä muokata tekstiä jotta graduohjaaja olisi tyytyväinen ;)

Tässä vielä viikonlopun aikataulut Marko Björsin valmennukseen( Sulvan maneesilla):


La 3.11

Kl.14.45 Sophia Backlund - Hilton III
15.15 Nina Westerlund - His Royalty M
15.45 Hanna Kalliola - Dancing Girl II
16.15 Jenni Nikkarikoski - NK Unique
16.45 Leena Kanto - Hemuli
17.15 Elina Westerlund - Flying Heart
17.45 Jannika Kolehmainen - Mackenzie
18.15 Susanna Kupari - Makke
18.45 Nina Westerlund  - Dante's PeakSu 4.11

8.00 Nina Westerlund - His Royalty M
8.30 Elina Westerlund - Flying Heart
9.00 Hanna Kalliola - Dancing Girl II
9.30 Jannika Kolehmainen - Mackenzie
10.00 Hanna Kalliola - Kvartaali
10.30 Jannika Kolehmainen - Honey Moon
11.00 Leena Kanto - Hemuli
11.30 Susanna Kupari - Makke
12.00 Sophia Backlund - Hilton III
12.30 Nina Westerlund - Dante's Peak
Inga kommentarer

Skicka en kommentar