Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 11 juni 2013

Antoisa valmennus!

Käytiin Zebben kanssa tänään Mascha Collianderin valmennuksessa ja oli todella hyvä valmennus, treenattiin paljon käyntiä ja takaosankäännöksiä sekä sulkuja, eli ne meidän heikot kohdat. Koottu käynti oli tänään oikeen hyvä, mun ei tarvinnut edes työstää sitä paljon ja silti se käveli puhtaasti ja jopa Mascha oli oikeen tyytyväinen siihen ;) lisätty käynti oli todella hyvä ja takarit meni hyvin paitsi viimeisessä askeleessä Zebbe heposti ruuvaa eli mun pitää siinä olla skarppina.

Suluissa se on äärimmäisen vaikea taivuttaa mutta yritettiin niin että päästin sen vähän pidemmälle kaulalle ja silloin se rentoutui vähän paremmin niskasta ja oli helpompi taivuttaa. Näitä pitäisi vaan jumpata paljon kotona jotta se notkistuisi enemmän.

Laukassa tehtiin sarjat joka neljännellä ja joka kolmannella ja niistä saatiin oikeen paljon kehua! Nehän on ehdottomasti Zebben bravuuri, kunhan ei tule laskuvirhetta ;) Ratsastin myös sen minisiksakin mikä tulee yrjössä ja sekin meni hyvin. Lopuksi kokosin vähän piruettilaukkaan ja käänsin isolla ympyrällä ja tämäkin sujui hyvin,minun täytyy vaan muista jäädä takajalkojen päälle eikä nojata eteen!

Kuvia eikä videota valitettavasti nyt ole kun olin yksin matkassa, huomenna aamulla Cia tulee mukaan joten Hiltonista sitten tulee varmaan jotain kuvamatskua :)


5 kommentarer

 1. Hur fixar du lastningen ensam?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Båda hästarna är superlätta att lasta, Zebbe leder jag in i släpet o går sen runt och lägger fast bommen o rampen bakom. Då han ska ut tar jag loss honom och lägger fast i longeringslina, tar ner rampen o så brukar han vänta tills jag går fram o backar ut honom, Hilton backar ut själv o sen nappar jag tag i longerlingslinan då han backat tillräcklit långt ut :) världens underbaraste hästar att resa med!!

   Radera
 2. Ah, låter som rena lyxen. Min unghäst är inte helt lika simpel. Han går nog snällt in men rusar ut på nya ställen så måst väl öva lite till:)

  SvaraRadera