Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 24 juni 2013

Hieno paluu arkeen!

Voi kuinka Zebbe oli mahtava tänään < 3 loma teki sille kyllä niin hyvää!!! Tehtiin paljon siirtymisiä vaan ja yritin löytää sellaisen mukavan tasaisen fiiliksen ravissa missä Zebben oli hyvä olla ja se löytyi nyt tosi äkkiä. Mun on muuten tosi vaikea löytää se hyvä "asento" Zebbelle ravissa mutta nyt se löytyi tosi helposti, vaikka se ehkä oli vähän liian nopea tahdistaan mutta en viittinyt sitä nyt heti tänään hidastaa, sitten kun on pari päivää taas treenannut normaalisti niin sen saa helpommin vähän hitaampaan tahtiin ilman että menetän sen hyvän asennon sen kanssa.

Laukassa se oli täysin amazing!! Tehtiin parit lävistäjät vaan hyvässä laukassa suoraan eteen, huomaa että se rupeaa odottamaan sarjoja ja haluaa vähän heittäytyä vinoksi joten on tosi hyvä aina aloittaa näin että vaan ratsastaa diagonaalit suoraan eteen ilman vaihtoja ja sitten kun se ei odota vaihtoa, vaihtaa. Lopetettiin sitten taas täydellisillä ykkösillä diagonaalilla molempiin suuntiin ;) tehtiin nyt ehkä 7-9 peräkkäin. En oikeastaan nyt laskenut vaan yritin vaan tehdä silleen fiiliksen mukaan. Pitäis varmaan itse opetella niitä laskemaan myös paremmin mutta olen nyt vaan niin hemmetin fiiliksissä kun se oikeasti OSAA ne jo noin perhanan hyvin!  Se lähtee kun kone vaan vaihtelemaan ja on niin ylpeä ku se tietää että nyt se tekää jotain tosi vaikeeta < 3

Hilton oli myös tosi hyvä, se teki oikeen hienoja vaihtoja vas-oik tänään joten olen todella tyytyväinen! Tehtiin myös paljon siirtymisiä vaan ja halusin vaan saada sen oikeen pyöreäksi selän yli, varsinkin laukassa ja onnistuin siinä aika hyvin. Yritin ylläpitää aktiivisen nopean laukan ilman että se jäi liikaa paikalleen. Ravissa tein vaan vähän avoja ja sulkuja mutta en työstänyt sitä sen enempää.Huomenna voi sitten tehdä vähän enemmän kun on tänään vähän tehty perusjuttuja ja jumpattu :)

Mulla on oikeen huono omatunto kun halusin niin jotain kuvia tai videoa eilisestä hyppeilystä mutta kun me hypätään samaan aikaan Zebben ja Hiltonin kanssa niin mun on vähän vaikea siinä selästä sitten kuvailla :P mutta me jo päätettiin että ensi viikolla hypätään taas ja yritän silloin saada jonkun oikeen järkkärikameralla kuvaamaan meitä, en nyt lupaa mitään mutta yritän parhaani jos joku tallilta vois vähän ottaa kuvia meistä kun leikitään esteratsukkoja ;)

4 kommentarer

 1. Näitä siun postauksia on niin mukava lukea! Mahtavat hevoset siulla ja tsemppiä tuleviin kisoihin! :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. voi kiitos oikeen paljon onpa mukava kuulla :)

   Radera
 2. Minkä merkkiset suitset hevosillasi on? On todella hyvännäköiset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Niillä on molemmilla Otto Schumacherin Munich-kanget Hiltonin omat on Munich Crystal White :)

   Radera