Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 2 juni 2013

Kuvia sunnuntain kunniaksi!

Onko muuallakin Suomessa ukkostanut yhtä pahasti kuin Vaasassa? täällä oli niin järkyttävät salamat että en ole ikinä nähnyt ennen! yöunet siinä meni kun mä pelkään ukkosta ihan tosi paljon.. sain sitten aamun puolella vasta nukuttua joten pääsin sängystä ylös vasta 12 aikoihin, ja suoraan lenkille! On kyllä niin paras aloitus päivälle! Sitten iski hirvee "kuvauskuume" ja onneksi löytyi todella taitava kuvaaja joka tuli ottamaan minusta ja Hiltonista pari kuvaa kun ratsastin :) päätin mennä ulkokentällä vaikka se oli todella raskas rankan vesisateen jälkeen, ja hevonen sekä suojat,saappaat yms oli ihanan rapaset treenin jälkeen,mutta ei se mitään ;)
Zebben juoksutin pessoalla aika kevyeesti, se oli kuitenkin aika energinen mutta kun meinas kerran kaatua siinä rapavellingissä niin päätin että ravataan vaan rennosti tänään ( se osaa vetää aika kivoja levade-loikkija yms liinassa ja siinä olis ollut kyllä iso riski että olisi jalat mennyt rikki..)  Zebbe liikkui sitten oikeen hyvin ja venytti hyvin ylälinjaa. Ehditään ensi viikolla vielä vähän treenata ensi vlopun kisoja varten mutta huomenna Zebbe saa vapaapäivän tähän väliin, meillä oli aika rankat treenit sekä eilen että toissapäivänä.

Tässä kuitenkin näitä kuvia,  jotka Sofia Hongell on ottanut :) :

10 kommentarer

 1. Hienoja kuvia, olette niin tyylikäs ratsukko :)

  SvaraRadera
 2. Wauw hienoja kuvia! Hilton on niin upea hevonen :) !!

  SvaraRadera
 3. Vvvaaaaauuuuu mitä kuvia! Ootte kyllä ihan huikeen hieno pari!

  SvaraRadera
 4. Upeita kuvia ! Hilton on kyllä niiiiin hieno :)

  SvaraRadera
 5. Mielettömiä kuvia! Hilton on ihan superhieno, tulee ihan Black Beauty mieleen :)

  SvaraRadera
 6. Hjälp vad fina ni är! Hilton ser ut som min drömhäst, jag har alltid drömt om en svart dressyrhäst med en stjärna i pannan... :D
  Vilka ridbyxor har du i dessa bilder?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi tack så mycket :) ridbyxorna har jag köpt från Agrimarket (!!) tror dom var av märket Cavaliero eller något liknande? jättebra kvalite har dom varit o snygga också, jag brukar bara använda Pikeurs byxor men domhär var riktit bra också!

   Radera
 7. Ois kiva, jos joskus laittaisit kans videoo ratsastuksista :)

  SvaraRadera
 8. Wau! Upeita kuvia teistä! :))

  SvaraRadera
 9. Tämä sun Hilton on kyllä aivan upea hevonen. Toki Zebbekin hieno on, mutta jotenkin Hiltonissa on noita raameja niin mielettömästi, että oikein sydäntä lämmittää :) Hyvin ratsastettu ja hyvässä kunnossa oleva iiiiso hepo! <3 Mutta varmaan saa töitä tehdä, että pysyy kunnolla läpiratsastettuna?
  terkuin Ellu Keski-Suomesta :)

  SvaraRadera