Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 3 juni 2013

Kisoja kisoja vaan :)

Äkkiä lähestyy Iisalmen kisat, sinne on tosi paljon lähtöjäkin, yli 200 viikonlopun aikana. Hiltonin luokkiin oli ilmoittautunut yli 30 ratsukkoa ja Zebben luokkiin noin 10. Olin vähän huolissani järjestetäänkö nuo vaikeammat luokat ollenkaan kun näytti vielä lauantaina vähän huonolta nuo osallistujamäärät mutta onneksi eilen tuli vielä lisää ilmoittautuneita :)  

Iisalmen kisojen jälkeen pääsemme Collianderin valmennukseen 11-12.6 ja sitten onkin Zebben kanssa lähtö Helsinkiin keskiviikkona ja torstai- perjantai kisataan Laakson stadionilla ainakin PSG ja toivon mukaan päästään myös mukaan perjantain Intteriin :) maksoin osallistumismaksut tänään joten niin kauan kun Iisalmessa menee suht hyvin niin lähdetään Helsinkiin. Kiva seurata samalla PM:iä siellä myös, sekä este että koulu!

Tänään Zebbellä oli täysin vapaapäivä ja Hiltonin juoksutin. Huomenna on Hiltonilla vuorossa vapaapäivä ja Zebben ajattelin jumpata ja treenata sitä käyntiä (!!) ja takaosankäännöksiä :)

1 kommentar

  1. Moi, onkohan tämmöisillä hellekeleillä järkeä mennä yhdellä hevosella 2 luokkaa samana päivänä? Itsellä hiltonin oloinen iso heppa joka ei myöskään ole mikään kuuma tapaus. Mietin tässä luokkia seuraaviin kisoihin, mitä mieltä olet? Ratsastatko hiltonilla kaikki rankemmat treenit kangilla? Tsemppiä kisoihin!:)

    SvaraRadera