Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 9 juni 2013

Se ei kestänyt kauan se ilo...

Voi itkuuu.. Zebbe oli tosi hyvä verkassa taas, olin ajoittanut lyhyeen ytimekkään verkan ja olin valmis starttaamaan 15.25, eli aikataulun mukaisesti.. Odottelin sitten ulkona että luokka alkaisi mutta eeei, siellä pidettiin sitten tietenkin vielä palkintojenjakoja niin kauan että luokka myöhästyi reilut 20minuuttia, eli meidän verkan aika tuplaantui.. no oliko kumma että Zebbe ei sitten enää oikeen ollut täysin mukana kun oli ehtinyt väsähtää ja meille tuli ihan järkyttäviä virheitä ; alkutervehdyksestä laukalle, sarjat rikki, käynti epäpuhdas ( se menee heti kun ei ole täysin selän yli ja menee lukkoon kun väsyy) laukalle peruutuksen jälkeen kun piti ottaa ravi.... Iso miinus tästä kyllä järjestäjille että luokka oli noin paljon myöhässä eikä missään ilmoitettu mitään joten toki minä oletin että luokka alkaa ajoissa.. No sille ei nyt enää voi mitään mutta tuntuu niin epäreilulta Zebbeä kohtaan kun se tuntui niin hyvältä siinä aluksi.. sitten kaikki levähti käsiin täysin eikä ollut mitään mahdollisuutta tehdä hyvää rataa kun hevonen ehti väsyä ja mullakin oli hermot kireellä kun luokka ei ikinä halunnut alkaa :P

Hilton teki tänään paremman radan kuin eilen, se ei valitettavasti oikeen näkynyt pisteissä, se sai nyt vähän päälle 64% joten pieni parannus eiliseen mutta jos vertaa ratoja keskenään niin tämän päivän ohjelma oli selvästi parempi! Joten olen todella tyytyväinen Hiltoniin :) kyllä se siitä!Mutta olen kuitenkin tyytyväinen viikonloppuun ja muuten oli todella hyvin järjestetyt kisat kaikin puolin, josksu aikataulu voi pettää eikä sille nyt enää voi mitään mutta ymmärtänee että mua harmittaa ihan sikapaljon kun luokka oli noinkin paljon myöhässä, se että verkka veny 20 minuutista 40 minuuttiin on todella paljon ja se vaikuttaa erittäin paljon sitten suoritukseen.. Nyt olin myös yksin eikä ollut ketään joka olisi voinut tarkistaa aikataulua jne mutta tosiaan missään ei kuulutettu että luokka alkaisi noin paljon myöhässä mutta mutta ei siitä sen enempää en ole katkera eikä se nyt koko maailmaa kaada, nyt vaan katse eteenpäin ja ensi viikolla onkin heti torstaina sitten Helsingissä seuraavat kisat!! :)

Sain aivan mahtavia kuvia Laura Niskaselta jotka on ihan pakko jakaa:

12 kommentarer

 1. Juu se aikataulu meni vähän pyllylleen jo siinä Pokaaliluokassa :( Harmillista.

  Mutta Hilton oli jäätävän hieno! Upeeta työtä olet tehnyt sen kanssa!!!!

  SvaraRadera
 2. Tosi eheä ja tasainen rata Hiltonin kanssa! On se komea. Harmi miten meni Zebben kanssa, mutta kisoja tulee vielä. Ei muuta, kuin tsemppaamaan seuraaviin! :)

  SvaraRadera
 3. Voi ei, mua harmittaa ihan hirveesti kun en sun ratoja kerennyt kuvata/nähdä, sillä groomina olo vei aikani.. Kerkesin kuitenkin hetken katsoa sun verkkaa Zeben kanssa ja vau, miten makee se onkaan! Hiltonin olisin niin mielelläni halunnut kans nähdä..

  Ja pakko sanoo, näin sut myös kanttiinissa, ja vaikutit ihanan rennolta! Meinasin tulla moikkaamaan ja kertomaan että oon sun lukija, mutta sitten se jäi kaiken säädön takia..

  Ootko muuten tulossa heinäkuun lopulla Kuopion kansallisiin? Onhan tää vähän aikaista kysyä mut.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Paitsi että nehän onki ihan heinäkuun alussa eikä lopussa.. No anyway :D

   Radera
 4. Hilton on kyllä upea nähtävyys! :)

  SvaraRadera
 5. Sinusta oli kuva esillä kisoissa kuvanneen ak galleria valokuvaajan blogissa.

  SvaraRadera
 6. Tuleeko Sinulle koskaan sellainen olo radalla että voisit heittää pyyhkeen kehään ja poistua radalta välittömästi jos ei oikein suju? Itselle sellainen on nimittäin hyvin tuttu tunne ja mietin vaan että olenko ainoa epätoivoinen :D

  SvaraRadera
 7. Ansku oli ainakin kuvaamassa iisalmen kansallisia http://hiekkalaatikonkukka.blogspot.fi/

  ja minttu myös
  http://aaveennet.blogspot.fi/
  kannattaa kysästä heiltä :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://aaveennet.kuvat.fi/kuvat/Vuosi+2013/8.-9.6.2013+Iisalmi/
   tuolla Mintun kuvat, oli paljon ainakin Hiltonista :-)

   Radera
 8. hilton on kunnon lihaskimppu!:) hieno! olisi kiva taas kuulla niitä tuomarien kommentteja..

  SvaraRadera
 9. Ärsyttäviä nuo aikataulujen häiriöt, mutta tulihan sieltä molemmille pojille hienoja ratoja kuitenkin :-)
  Ja tuolla tasolla onnistuminen varmaan on jo niin pienestä kiinni, että hyvien ratojesi määrä kertoo jo aikamoisesta varmuudesta.

  SvaraRadera
 10. http://aaveennet.kuvat.fi/#/kuvat/Vuosi+2013/8.-9.6.2013+Iisalmi/zerleone_080613_5.JPG tässäkin hieno kuva zebbestä:)

  SvaraRadera