Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 8 juni 2013

Vastauksia :)

Nyt on masu täynnä kun kävin illalla ABC:ltä hakemassa ruokaa hotellihuoneeseen, pärjäsin koko hemmetin päivän yhdellä ruisleivällä joten illalla puoli yhdeksältä kun ajoin tallilta pois niin oli pikkasen nälkä.. nyt pitäis vielä opetella huomisen ratoja kunnolla ja sitten varmaan maistuu uni! Hyvin on mennyt vaikka olen ollut yksin,kauanhan se kestää mutta ei se haittaa kun on näin hyvin mennyt ;) ja tosiaan olen saanut apua verkassa sekä kuvia ja videoo joten se on tosi kivaa, kiitos sulle Heidi vielä :)

Tässä tulee vastauksia kyselyhetkeen:

Annu6 juni 2013 17:34
önskemål: skriv något inlägg på svenska igen ;) tss. Lycka till i helgen! harmas fortfarande att jag inte kunde komma o assistera, men du ska se det går toppen iaf! :)

SVAR: Jo jag ska absolut skriva nåt på svenska snart igen, känns bara som att de flesta av mina läsare int e så bra på svenska? men ska göra det ändå ;) o tack de gick ju riktit bra nu första dan åtminstone, får se hur jag orkar ännu imoron hela dan ;)

Anonym6 juni 2013 19:52
Minkä merkkinen plastrongisi on? Mistä olet ostanut sen?

VASTAUS: Plastronki on muistaakseni Hööksistä ja paras plastronki mikä minulla on ollut :) plastronkineula on sitten Kingslandin, mulla on 2 KL-Dressage collectionista :)

Anonym6 juni 2013 23:35
Miten pääsit ulkomaille töihin ja missä kaikkialla olet ollut töissä?
Missä olet asunut ja ratsastanut nuorempana/lapsena?
Miloin aloitit opiskelemaan yliopistossa ja oletko käynyt lukion, jos olet niin missä?
Montako hevosta/ponia olet omistanut ja mitä olet saavuttanut niiden kanssa?
Tykkäätkö treenata enemmän yksin vai valmentajan kanssa?
Zebben ja Hiltonin hyvät ja huonot puolet?
Sinä ratsastajana tulevaisuudessa, tai siis mitä haluat tehdä tai saavuttaa tulevaisuudessa? 
Pystyisitkö kuvittelemaan itseäsi valmentajana (ihailen sun ratsastusta joten unelmoin että olisit mun valmentaja vielä joku päivä;D)

VASTAUS: Pistin hakemuksen mihin laitoin ratsastusvideot ja meriittejä yms ja kerroin itsestäni ja kävin sitten paikan päällä :) olen työskennellyt ratsuttajana Saksassa Ramsbrokissa sekä Aachenissa. Olen asunut ja ratsastanut lapsesta asti Vaasassa missä asun nytkin. Aloitin opiskelut syksyllä 2006, ja kävin lukion Vaasassa missä valmistuin 2004. Olen omistanut yhteensä 5 hevosta,parhaat saavutukset varmaan Zebben kanssa ;) Tykkään oikeastaan enemmän treenailla itse, kun olen jotenkin hyvin oppinut analysoimaan itseäni ja hevostani kun ratsastan mutta tottakai pidän myös ratsastaa valmennuksissa, olen vaan niin tottunut yksikseni treenailla. Zebben hyvät puolet sen mahtava luonne ensinnäkin, se on maailman kiltein hevonen!! Sillä on erittäin hyvä kokoamiskyky ja superlaukka. Huonot puolet että se on yleensä vähän liian innostunut työnteosta ja lähtee silloin juoksemaan "etukenossa" ja on välillä vähä vaikea saada se odottamaan minua. Hilton on taas sen vastakohta, se on todella rauhallinen ja saisi mielellään olla vähän nopeampi sen takaosastaan. Hyvät puolet että se on todella notkea ja pehmeä ratsastaa ja sekin on maailman kiltein, vaikka se voi joskus saada ihme kohtauksia ja pomppia kun mikäkin villihevonen,onneksi niitä kohtauksi ei usein tule ;) Mun tulevaisuus ratsastajana; tavoitteena on nousta Zebben kanssa GP-tasolle 2 vuoden sisällä, ja toki haluan menestyä mahdollisimman hyvin. Ratsastus on mun ykkösjuttu mun elämässäni ja haluan päästä niin pitkälle kun vaan on mahdollista enkä tule ikinä luovuttamaan vaan jatkan taistelua kohti mun unelmia kunnes kuolen ;) Ja kyllä voisin kuvitella itseni valmentajana kunhan olisi paremmin aikaa :) ja kiitos oikeen paljon :)

Henna7 juni 2013 09:03
Miten varmistat, että hevonen on pohkeen edessä? Entä mitä teet, jos hevonen makaa ohjalla? Mitä konkreettisempia vinkkejä niin sen parempi! :) Onnea kisoihin!

VASTAUS: Zebben kanssa ainakin toimii tosi hyvin kun teen paljon pysähdyksiä ja siitä suoraan isoon raviin, mietin että alapohkeella nostan sen selkää ja sen täytyy lähteä liikkeelle oikeen työntämällä takajaloillaan. joten tekemällä paljon siirtymisiä ja varmistaa että hevonen lähtee takajaloillaan ponnistamaan aina, ja heti kun hevonen lähtee eteen niin pohje irti. ja  kiitos :)

Anonym7 juni 2013 09:29
Edelleen toivotaan postausta teidän kotoa!

VASTAUS: Niin joo sen olenkin unohtanut :) lupaan yrittää tehdä sellaisen postauksen lähiaikoina!


Anonym7 juni 2013 19:39
Minkä merkkiset jobkurit ja chapsit sulla on esim. tässä kuvassa ---> http://3.bp.blogspot.com/-qYC4qmhJau0/UatycFO6ueI/AAAAAAAAGLI/wzoD-cjZQuM/s640/IMG_1547.jpg

VASTAUS:  Nuo on saappaat, merkki Petrie ja malli Polo Superior :)

Anonym7 juni 2013 21:19
Missä asti sinulla on tavoitteet Zeben ja Hiltonin kanssa? Onko Zebbe elämäsi hevonen? Olet aivan uskomattoman hyvä ratsastaja ja ihailen sinun taitojasi, toivottavasti joskus itse yltäisin samaan! :)

VASTAUS: Zebben kanssa haluan päästä debytoimaan GP:tä kahden vuoden sisällä mutta nyt ennen sitä toki parantaa tuloksia PSG-Inter tasolla :) Hiltonin kanssa saada varmuutta enemmän kisoissa ja jännitys pois, ensi kaudella nousta PSG-Inter luokkiin ja siitä eteenpäin vähän katsotaan että miten Hilton lähtee kehittymään :) Zebbe on ehdottomasti elämäni hevonen!! Voi kiitos oikeen paljon et aavistakkaan kuinka kiva on kuulla tuollaista :) tsemppiä sulle!!

Anonym7 juni 2013 23:02
Mitä vinkkejä antaisit siihen, kuinka parhaiten muistaa koulurata? 
Onko sinulla jotain tiettyjä tapoja/"rituaaleja", joita teet ennen/jälkeen ratsastuksen tai kisojen?
Haluaisin myös tietää näetkö itseäsi koskaan valmentamassa, koska haaveilen joskus pääseväni sinun pitämälle tunnille!:)

VASTAUS: Mä opettelen aina ne ohjelmat jotka ratsastan tulevana viikonloppuna heti maanantaina, luen ne läpi ensin ja samalla ajattelen päässäni kuinka sen ratsastan sitten yleensä piirrän kouluradan ja vien siinä sormella sitä rataa, tai kynällä vedän ne tiet ja mietin samalla miten sen ratsastan :) Ei oikeastana ole mitään rituaaleja, tärkeää että kaikki kiiltää ja on puhdasta ja hevoset hienon näköisiä :) kyllä voisin varmaan jossain vaiheessa myös valmentaa se vois olla tosi antoisaa :)

Loput vastauksista tulee myöhemmin nyt on pakko opetella ratoja että pääsen sitten nukkumaan, öitä!! :)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar