Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 18 juni 2013

Ja vielä lisää kuvia!

Toivottavasti ette tylsisty näistä kuvista mutta ne on niin upeita että pakko jakaa. Näm alla olevat kuvat ovat ottanut Pia Bobacka, ja hänen blogin löydätte täältä ja lisää kuvia kisoista täältä :) sieltä löytyy myös Finnderbystä tosi upeita kuvia joten kannattaa käydä katsomassa ;)

Hilton pääsi tänään maastoilemaan Cian kanssa aamupäivällä, itse kävin illalla tallilla vähän syöttelemässä Zebbeä ja Hiltonia, molemmat tykkäs oikeen paljon ja minä nautin kun hepat nauttii :)

Huomenna pitäis ehkä päästä itse takas satulaan ja tehdä jotain jumppaa hevosten kanssa :)
9 kommentarer

 1. Hilton on niin magee !

  SvaraRadera
 2. miks hiltonin rinnukset on aina iha jossain kuolassa? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sillä ilmeisesti toimii suu niin hyvin :P se kuolaa aina aika paljon kun ratsastaa :)

   Radera
 3. Pakko sanoa et oot saanu zebben liikkuun paremmassa muodossa, mitä vertaa vähä aikaa sitte :) Hiltonilla näyttäs olevan luonnostaa jo hyvä muoto, sellanen mistä ite tykkään. Mut joka tapauksessa zebbe on menny parempaa suuntaa. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos, olen täysin samaa mieltä :) zebben kanssa oli todella vaikea talvi ja on ollut vaikeaa saada sitä käyttämään selkäänsä mutta sopivan hyvän satulan myötä se on ruvennu toimimaan oikeenin, vaikka vielä on paljon töitä edessä että saan sen sinne mihin tiedän että se pystyy :)

   Radera
 4. Miksi käytät korvahuppua? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ettei ötökät mee korviin :)

   Radera
 5. Ei tylistytä...kouluratsastus on "vähän" esteettinenkin laji ja mielestäni olet molempien heppojesi kanssa erittäin valokuvauksellinen!
  Miten muuten se Equitop Myoplast, se aminohappo valmiste toimi Hiltonin kanssa? ...kirjoittelit siitä joskus talvella. Toimiko se yhtään? Se on tosiaan niin hurjan kallis purnukka, että sitä arvaisi ehkä kokeilla, jos se saman ihmisen kahdella eri hepalla jotakin vaikuttaa?? Hyvää Juhannusta Teille kaikille = )

  SvaraRadera
  Svar
  1. no hyvä ja kiitos :) Mä kerran vaan syötin Hiltonille Myoplastia ja se oli viime kesänä enkä huomannut mitään eroa siihem, Zebbelle olen 3 eri kertaa syöttänyt, silloin kun se oli nuori ja Saksassa sekä nyt talvella kun sillä oli ruunauksen sekä huonon satulan takia hävinnyt kaikki lihakset. Sille toimii oikeen hyvin ja auttoi kyllä lihasten kasvattamisessa oikeen hyvin :) mutta Hiltonille en sitten viittinyt toista kertaa sitä ostaa kun ei toiminut ekalla kerralla ja kun se tosiaan on niin kallis niin tuntui vähän turhalta. Hiltonilla nyt on myös aika hyvin niitä lihaksia kasvanutkin ilman sitä ;) oikeen hyvää juhannusta myös sinulle!! :)

   Radera